Witam,
od dłuższego czasu mam dość specyficzny problem z zachowaniem laptopa. Pojawia się on w różnych odstępach czasowych. Najczęściej następuje to podczas oglądania filmów online, czy to z youtuba czy putlockera czy z innych stron. Ale problem pojawia się także przy normalnej pracy na laptopie. Word , przeglądarka itp. Problemem jest “zacięcie się komputera” powiedzmy tak na 1-2 min. W tym momencie nic nie da się zrobić, żaden klawisz nie odpowiada, a z głośników pojawia się taki dźwięk zacięcia coś w stylu “tatatatatatatatatatatatatatatatatata” mniej więcej jeden dźwięk co pół sękundy i tak zapętlone aż do odcięcia się komputera. Skanowałem komputer programem anti-malware, combofixem czy antivirusem. Czyściłem go ccleaner`m. Wszytko na nic się zdało. Jest to problem dość uciążliwy i chciałbym go się pozbyć jak najszybciej. Myślałem że samo przejdzie ale jednak się tak nie stało ;p problem trwa powiedzmy od pół roku ale w ostatnim okresie jest bardzo częsty dlatego zdecydowałem się na wpis na forum specjalistycznym.
Oto moje logi wykonane programem OTL:
otl.txt
http://www.wklej.org/hash/38727ce7207/
extras.txt