Proszę was o poradę, który laptop lepszy ? Poniżej podaje linki do odpisanych wyżej laptopów.
Proszę was o poradę, który laptop lepszy ? Poniżej podaje linki do odpisanych wyżej laptopów.
Jeśli rozważasz zakup któregoś z powyższych laptopów, to weź proszę pod uwagę mój wpis na blogu:
http://www.dobreprogramy.pl/Existimati/Serwis-LenovoMedion-koszmar-pechowego-uzytkownika.,58053.html
Ale do czego szukasz laptopa ?
Do gier to dla dzieciaka miał być ale już zakupiłem ten Lenovo z X-kom ale jest problem bo brakuje nośnika Windows 8.1, oni sobie jaja robią jak myślą, że będę instalować piracką wersje ! Próbowałem wciskając przycisk Lenovo Care ale nic się nie dzieje po uruchomieniu.
Ten Lenovo nie nadaje się do gier. Co najwyżej dzieciak pogra sobie w jakieś mini gierki w internecie. Jeśli kupiłeś laptopa z linka powyżej, to powinieneś mieć nośnik z systemem, a jak go nie ma, to powinieneś zgłosić to do X-KOM, bo cena Windows na płycie jest wliczona do ceny laptopa. Oczywiście Twoim błędem było to, że w sklepie podczas zakupu nie sprawdziłeś zawartości opakowania i stanu produktu - następnym razem pamiętaj. Jeśli jednak sprzęt został Ci dostarczony przez kuriera, to tym bardziej powinieneś sprawdzić paczkę.
Już napisałem do nich mailowo ale odpowiedzi nie ma, więc napisałem na forum.
Jeśli pisałeś do sklepu, to na odpowiedź mailową mógłbyś czekać kilka dni, bo odpowiadają pracownicy sklepu, którzy zapewne mają urwanie głowy przed świętami. Zawsze najlepiej podejść osobiście - szybciej i konkretniej klient jest w ten sposób obsługiwany.
Dosłali mi Nośnik z odzyskiwaniem Systemu Windows 8.1, więc firma jest ok. Ale zauważyłem, że po nowym roku cena laptopa, który kupiłem wzrosła o niecałe 100 zł :D.