Witam, szukałem rozwiązania w necie ale nic nie mogę znaleźć dlatego też zakładam temat może ktoś bd w stanie pomoc, zakupiłem jak mi się wydawało fajnego lapka ale od samego początku mam problemy… a mianowicie mniejszym problemem jest brak dźwięku w głośnikach z lapka, instalowałem różne sterowniki, najnowsze oraz dolby i dźwięk na głośnikach podłączonych jest ale na tych laptop-owych za żadne skarby, szukam zmieniam ustawienia itd i nic nie pomaga nie wiem czy to wina sprzętu czy jakichś sterowników…następnym gorszym problemem jest graf, po kliknięciu na panel nividi wyskakuje komunikat UŻYTKOWNIK NIE KORZYSTA OBECNIE Z MONITORA PODŁĄCZONEGO DO KARTY GRAFICZNEJ NIVIDIA , w menadżerze urządzeń przy tej karcie jest żółty trójkąt z wykrzyknikiem myślałem że to normalne i karta się włącza automatycznie przy większym obciążeniu ale teraz doszedłem do wniosku ze chyba tak nie jest bo przy uruchomieniu moha warfighter nie chodzi na ultra a powinno a co więcej na high chodzi tak sb, wnioskuję ze na karcie intelowskiej…sterowniki instalowałem i ze strony lenowo i z nividi problem nadal jest, nie wiem czy mam oddać tego lapka jest jakiś wadliwy czy szukać rozwiązania, nie znam się dobrze na komputerach także sam nie jestem w stanie za wiele zrobić proszę o pomoc, sterowniki do laptopa instalowałem ze strony lenovo i nie mogłem zainstalować sterowników od oprogramowania i narzędzia gdyż wyskakiwał mi komunikat że mój komputer nie spełnia minimalnych wymagań, nie wiem o co biega I5 8gb ram gtx 660m windows 7 64bit
Wiem że mój wcześniejszy temat został usunięty ale jak się okazało system mam oryginalny, tak twierdzi człowiek który go instalował