Let's Encrypt i problemy z weryfikacją poprzez DNS

Witam. Mam pakiet u pewnego hostingodawcy, który ma instalacje auto Let’s encrypt, lecz w pakietach wyższych. Zgodnie z informacja uzyskana od supportu jets możliwośc instalacji poprzez wertyfikacje DNS. Trzymam tam 2 domeny. Dla jednej udąło mi się jakis czas temu prz4brnąc przez ten proces, jednak dla drugiej mam problem. Niestety nie wiem co robie źle.

Korzystałem z ZeroSSL i teraz dodałem następujące rekordy TXT z przedrostkami _acme-challenge. dla www i bez www. W wartościach podałem klucze. Dla pewności (nie wiem jak jest w sumie poprawnie) dodałem dwie wersje, gdzie klucze są w “” i bez. Dla pewności dodałem dla głównej domeny rekord TXT i ze słowem test. TTL zmniejszyłem na 700. Odczekałem około 30-40 minut i poprzez stronę https://dnschecker.org sprawdziłem propagację. Dla rekordów TXT uzyskałem to co było + mój rekord testowy,. Jak się domyślam nie uzyskam go dla przedrostków _acme-challenge… Czy jest jakaś strona, która umożliwi mi weryfikację tej propagacji?

Niestety nie mam pojęcia co robię źle. Robię wszystko identycznie jak ostatnio, lecz ciągle mam błąd o niemożliwości odnalezienia takiego rekordu.

Wcale bym się nie zdziwił, jak by usługodawca po cichu i to blokował bo u mnie jest identycznie. Kup pan droższą opcję…