Moja licencja (klucz aktywacyjny) Na program z ostatniego polowanie już dotarła. Mam pytanie czy możliwe jest odsprzedanie tego kodu na allegro, gdyż moja siostra także wygrała ową licencje a dwie w domu są kompletnie nie potrzebne
no dotarła dotarła…
a czytałeś ty regulamin/zasady konkursu ?
również potwierdzam, że licencja dotarła i bardzo sie przydaje.
kravjec
a mejla czytałeś chociaż ?
Program a raczej licencja jest przypisana na twoje imię i nazwisko :lol:
Też tak macie ? Czy tylko u mnie wystąpiła ta literówka ?
Nie mam pretensji, bo mieć nie mogę ale zapytać nie zaszkodzi
Danielson też tak mam:P
W sumie w samej licencji nic nie ma napisane, że nie można sprzedawać :mrgreen: … no ale w regulaminie konkursu jest…
No to iż ta druga licencja nie jest mi kompletnie do niczego przydatna To co mam z nią zrobić? głupio żeby się zmarnowała :?
To po co oboje braliście udział w konkursie i wypełnialiście formularz?
Ta druga licencja nie jest Twoja tylko siostry.
Czasami brak słów.
Najpierw bez zastanowienia (żeby nie użyć słowa bezmyślnie) wypełnianych jest kilka formularzy (siostra, brat, mama, ciocia itp) chyba tylko po to aby inni nie mogli dostać nagrody a potem dopiero refleksja co z tym zrobić…
Ja nie miałem pojęcia że ona bierze w nim udział ona nie miała pojęcia żę ja w nim biorę udział
Tylko że mamy w domu 1 stacjonarny komputer a siostra w pracy nie potrzebuje CoreEditora.
Tak więc co mogę zrobić z tą licencją żeby się nie zmarnowała?
Oddaj komuś …
Z jednego IP można było wygrać tylko raz…
No to jak można oddać to chyba na to wychodzi że równocześnie można też komuś ją sprzedać :?
Złączono Posta : 03.07.2007 (Wto) 12:45
No ale on z pracy wygrała tą licencje a
I myślała że wygrywa to dla domowego kompa
Co Wy piszecie o oddawaniu, jak licencja jest na konkretną osobę, do konkretnej osoby jest generowany numer seryjny
kravjec za rak jak Ci sie skończy aktualna licencja, to sobie wpiszesz drugą
No i o taką konkretną odpowiedz mi chodziło
Dzięki
O Boże.
Cała Polska mentalność jak dają coś za dramo, mimo iż był to konkurs, bardzo łatwy. To nic ze się nie przyda wezmę udział, a powiem jeszcze siostrze żeby też wzięła. Przecież co mi szkodzi skoro jest to za darmo ? I tak zrobiło pewnie z 50 % osób które wygrały. A jak komuś by się ten program przydał ? A licencji juz brakowało ? No fakt to konkurs, kto pierwszy ten lepszy ale …
No nic pozostawiam te osoby z tymi pytaniami. Odpowiedzcie na nie sami przed sobą .
Zapomniałem, licencje również otrzymałem. Serdecznie dziękuję za nią.
otrzymałem licencję dzisiaj dziękuję program mi się na pewno przyda
Otrzymałem licencję, za co serdecznie dziękuję.
Niestety na Allegro pojawiła się już licencja zdobyta na polowaniu…;/
Arek F.
ja już zgłosiłem tą aukcję, i proponuję każdemu zrobić to samo, niech takim bany najlepiej dają od razu za hamstwo i tyle ;]