Licytacja ! Core Quad Q8300 /Geforce 9800GT/4Gb DDR2

POST ZAKUTALIZOWANY 17-03-2013

Witam. Mam do sprzedania komputer stacjonarny z bardzo wydajnym procesorem Core 2 Quad. Zadbany, zawsze utrzymywany w czystości.

Świetny zestaw do użytku domowego dla graczy lub do biura. Spełni on oczekiwania wymagających użytkowników którzy potrzebują komputer zarówno do pracy jak i rozrywki.

Licytacja odbywa się na Allegro od 1 zł BEZ CENY MINIMALNEJ !

Link Allegro : http://allegro.pl/okazja-core-quad-q8300-4gb-9800gt-i3087753803.html

Konfiguracja :

• Asus P5QL/EPU

• Intel Core 2 Quad Q8300 4x 2.50Ghz

• 4 GB Kingstone 800Mhz

• Nvidia Geforce 9800GT 1GB GDDR 3

• Samsung 320GB Sata 2

• Chieftec 450W

• Nagrywarka DVD Samsung

• Midi Tower Tracker

Uwagi:

• Procesor ustawiony na częstotliwość 2.5 GHz ( Nigdy nie podkręcany ! )

• Przejściówka DVI-DSub GRATIS

• Odbiór osobisty - Dęblin

W przypadku pytań podaję kontakt:

tel: 503776405 lub;

e-mail: krzysztofmroczek8190@gmail.com

nie mam zamiaru tego kupywać ale moim zdaniem to za drogo.

no ale co innego jak patrzą na to zwykli ludzie nie znajacy się na tym.

Powiem ci tak.Nie wiem dlaczego ludzie sprzedają komputery z Quadem za 1000Zł.Według mnie to przewyżona cena.Ten zestaw kosztuje około 800Zł.Sam kiedyś miałem komputer z Quadem i sprzedałem ledwo co za 600Zł.

Pozdrawiam

ten komputer jest już nie zbyt młody i ty chcesz za to tyle kasy,max to jest warte 600 zeta

Faktycznie może trochę przesadziłem z tą ceną ale nie zależy mi na szybkiej sprzedaży. Wiem że komputer nie jest juz zbyt młody ale daje rade nie jednej nowej gierce w wysokiej rozdzielczości więc za 600 zł nawet nie ma mowy żebym to sprzedał, najniższa cena na jaką moge przystać to 900 zł ale przesyłke pokrywa kupujący. Czy teraz oferta jest bardziej interesująca ?! :slight_smile:

Daj cenę 850Zł,a wysyłkę pokrywa kupujący :smiley: