Witam. Mam do zaoferowania Komputer stacjonarny z Monitorem LED ( Samsung ). Jest to najwyższej klasy sprzęt który spełni oczekiwania najbardziej wymagających graczy oraz osób potrzebujących wydajnego i szybkiego komputera do pracy.
Decyzja o sprzedaży nie jest dla mnie prosta, ponieważ komputer jest naprawdę szybki ( czas włączenia komputera to ok. 5s. ) i tak naprawdę dopiero co został zakupiony. Jest to Demon prędkości zarówno w Windows-ie jak i w grach. Powodem sprzedaży jest wyjazd na studia, i dlatego jestem zmuszony zakupić coś bardziej mobilnego ( Laptop ). Brak środków finansowych spowodował nie całkowite ukończenie komputera (obudowa prowizoryczna).
Cały sprzęt jest prawie nowy, zakupiony pare miesięcy temu(w przedziale kwiecień – czerwiec tego roku) Posiadam opakowania oraz gwarancję.
Składałem go z myślą o najwyższej wydajności w grach i gwarantuję że spełni oczekiwania wszystkich wymagających. Każdy kto trochę zna się na komputerach wie czym charakteryzują się podane niżej podzespoły.
LINK ALLEGRO : http://allegro.pl/komputer-i-monitor-led-i5-3570-660-gtx-8-gb-ssd-i3463200912.html
Licytacja od 500 zł
Cena jak mnie satysfakcjonuje to 3200 zł.
Bardzo chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
Tel. 503776405.
Monitor :
Samsung LED 24’’ S24B300HS
Podzespoły Bazowe Komputera:
Procesor: i5 3570 4 x 3.4 GHz + Turbo 3.8 GHz
Płyta Główna Asrock Z77 Pro 3
Pamięć Ram: 2 x 4 GB Kingston Hyper 1866 MHz
Dysk 1: Dysk SSD 128 GB SanDisk
Dysk 2: Seagate Baracuda 1 TB
Karta Graficzna: ASUS Geforce GTX 660 2 GB DIRECT CU II
Zasilacz: Silentium PC 500W Deus G1 80-BR
Odbiór Osobisty w Krakowie