Liga mistrzów!

mi sie wydaje że w tym roku ruscy zabiorą wszystkie puchary

tzn. Chelsea - LIGE MISTRZÓW a CSKA Moskwa - UEFA

Romek trzyma nad tymi klubami władze i na pewno chce zdobyć przynajmniej jeden puchar. :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Oglaszam wszem i wobec!!

Na tablicy statystycznej mamy własnie remis.Jeszcze kilka dni i juve poplynie :smiley: :smiley:

LYON musi wygrać LIGE MISZTRZÓW! !!

No tak samo jak w zeszlym roku finał Monaco-Porto :o kto sie tego spodziewał że porto zdobędzie puchar mistrzów ??

Ja napewno nie!

Nawet nie spodizewałem sie takiego Finału! A co dopiero że PORTO zgarnie PUCHAR! :stuck_out_tongue:

J ak sama nazwa mówi, to tylko statystyki, więc nie cieszył bym się tak bardzo. :smiley:

do DUCH-a co Ty mowisz?? jaka rosyjska chelsea?? bo co bo rusek jest wlascicielem klubu?? to o niczym nie swiadczy. rosyjska chelsea moglbys mowic jakby w skladzie the blues gralo kilku ruskow. a oprocz smertina i jarosika inni rosjanie wmi sie sie nie kojarza.

to co o corinthas san paulo tez powiesz ze sa rosyjscy bo abramowicz jest wlascicielem i niedlugo o deportivo??

CHELSEA to jest potega! !!

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Bayern! !!

Teraz liczę na Bayern, bo w Fifie 2005 to moja ulubiona drużynka :slight_smile:

A ja Na BAYER!! Bo w TCM nim gram i w Fifce!! Ale niestety odpadł już z LM

Myśle ze chelsa ma większe szanse na zwicięstwo niż Bayern ale wole żeby Chelsa odpadła :twisted: :twisted: :twisted:

do DUCH-a moze ustosunkowujesz sie do mojej wczesniejszej wypowiedzi?? bo buske to ja te umiem zrobic co?? chyba ze przyznajesz mi racje i wolisz sie nie wypowiadac??

Chel$ea odkąd położył na niej łapę to już nie klub piłkarski tylko nowa zabawka dużego dzieciaka z Rosji :slight_smile: zatrudnienie na stanowisku trenera tego cwaniaka Józefa Murinjo sprowadzi na Chel$ea tyle kłopotów, że jedynie pogratulować :slight_smile:

właśnie w tym tygodniu się dowiemy czy Chel$ea nie zostanie nagrodzona ujęciem kliku punktów :hahaha: za kolejny wybryk swojego “trenera” :spoko:

napewno odjecia punktow nie bedzie za co??? jedynie kara finansowa. a romek niech sie bawi, co nam po tym ze jeden gosciu sie cieszy wazne ze daje kase a druzyna gra swoje. a co murinho dzwonil do friska i mu grozil??

bartas poziom wiedzy na temat klubu, kóremu kibicujesz jest tak tragiczny czy chcesz zrobić ze mnie durnia - z marnym skutkiem :lol:

ty sie nie boj o poziom mojej wiedzy bo on przewyszsza twoj. to powiedz mi dlaczego mieliby odjac punkty?? bo spotkali sie potajemnie z colem?? czy to by bylo sprawiedliwe odejmowanie punktow?? mysle ze sprawy transferowe nie ma co mieszac z rozgrywkami ligowymi. chyba jeszce nigdy nie bylo takiej sytuacji zeby odejmowali punkty za takie cos. punkty sie odejmuje za jakies przekrety, sprawy zwiazaner z meczem a nie takie cos… media wypatrzyly cola i clarka w kawiarni to zaraz ze sprawa transferu??to powiedz mi co takiego napisalem ze uznales ze chce zrobic “z ciebie durnia”. murinho troche podjudzil kibicow swoimi wypowiedziami o frisku ale on chyba nie moze odpowiadac ze jakis debil dzwonil i grozil friskowi.

co o tym sadzisz??

Jeżeli sądzisz, że potajemne namawianie piłkarza konkurenta z Ligi do gry u siebie nie ma wpływu na Ligę to :arrow: :expressionless: :-s

Józef Murinjo odpowiada za to, że jeden z najlepszych sędziów Europy ze strachu o życie swoje i rodziny zrezygnował z kariery sędziowskiej :!: :!: :evil: jeżeli “trener” Chel$ea szuka metody do zwycięstwa kosztem zdrowia i życia innych to :x to czy Chel$ea odejmą punkty nie ma dla mnie znaczenia, ale taka kara będzie bardziej skuteczna niż jakakolwiek kara finansowa - przecież dla Red Romana pieniądze nie mają znaczenia $$$$$$$$ :smiley:

uwważam tak samo jak duch i powinni im ściąć jak najwięcej tych punktów albo przynajmnie tri, bo to juz nie jest sport fair. :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

bez przesady

troche moze za duzo powiedzial ale od tego s trenerzy zeby mowic co mysal o pracy sedziow bo inaczaj by sie czuli jak pany - zgadzam sie w zupelnosci z ta wypowiedzia andrzeja strejlaua ktora ukazala sie na lmach “przegladu sportowego”