Liga mistrzów!

a ja się nie zgadzam :!: :!:

Rijkaard przywitał się w tunelu z Friskiem a “trener” Murinjo :hahaha: nawymyślał o ustawianiu meczu - kretyńskie zachowanie :!: :!: :evil:

sam rijkard powiedzial ze rozmawial z friskiem ale chyba nikt sie nie przyzna o czym dokladnie rozmawial. a co to pierwsz taka sytuacja w futbolu ze ktos kogos o cos oskarza?? teraz chelsea i murinho sa na fali to wszyscy jada na chelsea i taka jest prawda.

TAK :!: pierwsza taka, że przez wypowiedź jakiegoś błazna człowiek ze strachu o życie swoje i rodziny zakończył (niezłą) karierę sędziowską :!: :!: :!:

i miejmy nadzieję, że to chwilowe bo niedobrze mi na sam widok nagłówków portali czy gazet z nazwą Chel$ea :frowning:

Tak jest !!

Nie zapędzajcie sie lepiej tak.

Powyższy post :arrow: Kosz.

po pierwsze to ja pytalem o same oskarzanie a to ze wplynelo to za grozby to juz sobie sam dopowiedziales.

ciekawe jakie by byly twoje opinie jakby np. murinho byl trenerem juve albo gdyby chelsea grala slabo.

wiesz… jak ja widze juventus w gazetach to tez nie powiem zeby ogarnal mnie przyplyw euforii ale zygac mi sie jeszcze niechce na widok tych bialo-czarnych poprzecznych paskow.

Specjalnie dla fanów Chel$ea

ciekawe jak to się skończy :roll: może jednak wykopią Chel$ea za chamstwo :lol:

nie wykluczone jest przyznanie Barcelonie wygranej walkowerem.I bardzo dobrze oby tak się właśnie stało.

No to… kto wreszcie wygra ??:smiley:

Mecz wygrała Chelsea i koniec :stuck_out_tongue:

Śmieszne by było jakbys uefa dała smiesznej barcelonie wygraną choc na nią wcale nie zasluzyli, skonczyla sie poprostu hiszpańska piłka… i nara WAM

Jeżeli dyskusja w tym topicu będzie wyglądała tak jak w postach które zostały skasowane topic zostanie zamknięty bez prawa do odwołania :evil:

Ankieta zdaje się lekko dezaktalizuje.

Ja stawiam na Czerwone diabły :slight_smile:

Chyba w przyszłej edycji LM.

5 kwietnia Liverpool wygra z Juventusem 2:1

W Turynie będzie najwyżej remis :stuck_out_tongue:

No ja wam powiem że bardziej chce żeby wszedł Liverpol bo tam jest chociaż jakiś polak :smiley:

W ankiecie widac ze Juventus Turyn oraz Chelsea Londyn prowadza :smiley:

nie wyklucza chelsea z ligi mistrzow. to cale zamieszanie to sa sprawy poza boiskowe. chelsea wygrala w sportowej rywalizacji. w wywiadzie sam rijkaard powiedzial ze nie chce zeby wyrzucali chelsea z LM.

bo po pierwsze: Rijkaard jest Trenerem i piłkarzem (a nie jak Murinjo :hahaha: )

i po drugie: zdaje sobie sprawę, że wtedy zaczęła by się wojna, której nie ma szans wygrać bo pieniądze ma Chel$ea :stuck_out_tongue:

mały zazdrosnik z Ciebie :smiley: :smiley:

Pieniadze w pileczce to podstawa.Kto je ma ten jest mistrzem wczesniej czy pozniej.Dlatego Chelsea tak swietnie sobie radzi.

widać, że kompletnie nie masz pojęcia o czym piszesz :-s

gdyby było jak mówisz to co cztery lata Mistrzem Świata w piłce nożnej byłaby reprezentacja kraju arabskiego :stuck_out_tongue: Kuwejt czy Arabia Saudyjska :slight_smile:

naszczęście dla CAŁEGO świata nie jest tak jak piszesz :!: :!:

jak narazie Chel$ea nie dała żadnych powodów by jej zazdrościć - wręcz przeciwnie… w końcu kosa trafi na kamień :slight_smile: