B ądz co bądz, fanów Juventusu na tym forum nie brakuje, i ja tez się do nich zaliczam
Ale was wszystkich wysmieje jak Chelsea wygra z smiesznym Juvesrusem
FoRTuN prymitywny jesteś :evil:
obraziłeś Juventus :evil: :evil:
no nie
żenada nie
Juventus wygra z Bayernem
Coraz mnie podoba mi się to jak zwracasz się do innych :evil:
Wyluzuj trochę bo robi się to już mało śmieszne…
strumienianin uuuuu to mi się nie podoba
może czytać się nauczymy, hmmm
Sam zacząłeś…
Chel $ esa niewiele się od tego różni…
Tyle samo w tym złośliwości :evil:
nie kłóćcie sie bo zamkną
złośliwość złośliwością, ale Juvesrus to coś więcej… to jest powiedziałbym inwektywa
Chyba już czas na kłódkę…
Temat stał sie polem do wychwalania Juventusu i gnojenia wszystkiego co związane z Chelsea…
A chyba nie o to chodziło…
a ty jak zawsze - GRANDE ROZJEMCA
tyle samo tutaj wychwalania Chel $ ea co Juventusu - nawet więcej złośliwości vel dowcipy o wieśmakach
ale jak się nie ma nic do powiedzenia na temat to można sobie poradzić inaczej, nie
to nie o to chodzi Duchu, tyl;ko o to ze zaczyna sie robic nie tak jak powinno…rozumiesz? i nie chodzi tylko o Ciebie:)
ja widzę, że chodzi o $
ale nie każdy widzi co chce widzieć
jak dla mnie EOT
będzie Liga Mistrzów będę pisał dalej
Ale nie znaczy to że możesz tu kogokolwiek z tego powodu obrażać. Temat zamykam do czasu usunięcia zbednej dyskusji. :!:
Albo i nie
Zgodnie z obietnicą daną tutaj:
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … &start=210
Topic na stałe zamykam.
Duch i inni nie potraficie kulturalnie dyskutować na tematy sportowe z zastosowanie racjonalnych argumentów zamiast inwektyw, pomówień i wyzwisk nie będziecie w tym temacie dyskutować wcale. Tym bardziej, że nie jest to forum o tematyce sportowej.
Update:
Na prośbę usera z forum temat zostaje odblokowany, jednak posty obelżywe, kłótnie i inwektywy będą natychmiastowo kasowane.
A więc czy Bayern ma jeszcze szanse mażyć o finale LM?? Chyba nie! Niestety! Chelsea ich rozgromi! Natomiast ciekawe czy JUVE se poradzi z LIVERPOOLEM!?? Myśle że stać obie drużyny na wygraną!
no ciekawe czy se poradzi :lol:
Poradzi sobie!
Ale jestem pelen podziwu dla gry ekipy Romana.Do przerwy pieknie punktują
Bayern .Pelen profesjonalizm.Trzymam kciuki
no nie ludzie… litości… Chelsea nie istnieje w tym meczu :!: gdyby bawarczycy mieli celowniki ok to byłoby 3:0 - bo gol dla Chelsea to tragiczny przypadek (znów Lucio) :!: