Liga mistrzów!

B ądz co bądz, fanów Juventusu na tym forum nie brakuje, i ja tez się do nich zaliczam :smiley:

Ale was wszystkich wysmieje jak Chelsea wygra z smiesznym Juvesrusem

FoRTuN prymitywny jesteś :evil:

obraziłeś Juventus :evil: :evil:

no nie !!

żenada nie :slight_smile:

Juventus wygra z Bayernem :smiley: :smiley: :smiley:

Coraz mnie podoba mi się to jak zwracasz się do innych :evil:

Wyluzuj trochę bo robi się to już mało śmieszne…

strumienianin uuuuu to mi się nie podoba :frowning:

może czytać się nauczymy, hmmm :slight_smile:

Sam zacząłeś…

Chel $ esa niewiele się od tego różni…

Tyle samo w tym złośliwości :evil:

nie kłóćcie sie bo zamkną !!

złośliwość złośliwością, ale Juvesrus to coś więcej… to jest powiedziałbym inwektywa :frowning:

Chyba już czas na kłódkę…

Temat stał sie polem do wychwalania Juventusu i gnojenia wszystkiego co związane z Chelsea…

A chyba nie o to chodziło…

a ty jak zawsze - GRANDE ROZJEMCA :smiley: :smiley: :smiley:

tyle samo tutaj wychwalania Chel $ ea co Juventusu - nawet więcej złośliwości vel dowcipy o wieśmakach :stuck_out_tongue:

ale jak się nie ma nic do powiedzenia na temat to można sobie poradzić inaczej, nie :wink:

to nie o to chodzi Duchu, tyl;ko o to ze zaczyna sie robic nie tak jak powinno…rozumiesz? i nie chodzi tylko o Ciebie:)

ja widzę, że chodzi o $ :slight_smile:

ale nie każdy widzi co chce widzieć :frowning:

jak dla mnie EOT

będzie Liga Mistrzów będę pisał dalej :slight_smile:

Ale nie znaczy to że możesz tu kogokolwiek z tego powodu obrażać. Temat zamykam do czasu usunięcia zbednej dyskusji. :!:

Albo i nie :stuck_out_tongue:

Zgodnie z obietnicą daną tutaj:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … &start=210

Topic na stałe zamykam.

Duch i inni nie potraficie kulturalnie dyskutować na tematy sportowe z zastosowanie racjonalnych argumentów zamiast inwektyw, pomówień i wyzwisk nie będziecie w tym temacie dyskutować wcale. Tym bardziej, że nie jest to forum o tematyce sportowej.

Update:

Na prośbę usera z forum temat zostaje odblokowany, jednak posty obelżywe, kłótnie i inwektywy będą natychmiastowo kasowane.

A więc czy Bayern ma jeszcze szanse mażyć o finale LM?? Chyba nie! Niestety! Chelsea ich rozgromi! Natomiast ciekawe czy JUVE se poradzi z LIVERPOOLEM!?? Myśle że stać obie drużyny na wygraną! :smiley:

no ciekawe czy se poradzi :lol:

Poradzi sobie! !!

Ale jestem pelen podziwu dla gry ekipy Romana.Do przerwy pieknie punktują

Bayern .Pelen profesjonalizm.Trzymam kciuki :slight_smile:

no nie ludzie… litości… Chelsea nie istnieje w tym meczu :!: gdyby bawarczycy mieli celowniki ok to byłoby 3:0 - bo gol dla Chelsea to tragiczny przypadek (znów Lucio) :!: