To ja się wtrącę…
Znajdź mi klub który nie ma pieniędzy a jest wysoko w Lidze Mistrzów.
Miłego, długiego szukania…
Pieniądze odgrywają ważną (nie najważniejszą) rolę i nikt tego nie jest w stanie tego zmienić.
To ja się wtrącę…
Znajdź mi klub który nie ma pieniędzy a jest wysoko w Lidze Mistrzów.
Miłego, długiego szukania…
Pieniądze odgrywają ważną (nie najważniejszą) rolę i nikt tego nie jest w stanie tego zmienić.
PSV i Monaco wcale nie sa bogatymi klubami. a wiadomo jak daleko zaszło Monaco rok temu; tylko teraz odpadli w 1/8 finału bo to juz nie ten sam skład co z przed roku. musieli posprzedawac swoich najlepszych zawodników aby nie zbanktrutowć; ale to jest zespół który umie grac i nie potrzeba im dużo kasy aby daleko zajść(nie to co Chelsea jakby nie interwencja Romana to nie wiadomo czy by wogle grali w UEFA; a Lampard juz by na pewno grał w innym, lepszym klubie tak samo Terry) :twisted: :evil: :twisted: :evil:
jedyne co mogę napisać: M_U_R_A_R_Z masz rację, strumienianin przykro mi ty jej nie masz pieniądze są w najlepszych klubach i są to pieniądze robione przez te właśnie kluby
Chel$ea nic na siebie nie zarobiła tylko dostała gotowiznę
To ja bym sobie bardzo życzył żeby któryś polski klub dostał taką “gotowiznę”
Bo zarobić na siebie nasze kluby raczej nie mają szans…
a kto by niechciał
ale prawda jest taka, że gdyby nie pieniądze Romana A. to Chel$ea byłaby angielskim przeciętniakiem ledwo łapiącym się na Puchar UEFA… równie dobrze Red Roman mógł kupić Fulham czy Tottenham i sytuacja byłaby analogiczna… teraz Chel$ea już może na sobie zarobić, ale nie zapracowali na to…
hhehe
oby tak bylo:)
Wez DUCH juz skoncz, bo twoje posty w temacie o lidze mistrzów są kompletnie durne i tylko poniżają Chelsea nie umiesz nic napisac na temat swojego klubu?! Albo chociaz argumentować swoje wypowiedzi dotyczące Chelsea :evil:
wszystko co napisałem jest potwierdzone bądź skopiowane z serwisów piłkarskich jaki klub taka opinia
jaki klub??? zazdroscisz i tyle!
Wszystkie posty dotyczące dublowania postów Kosz.
…kręci sie wokół Romana
Masz chyba obsesję na jego punkcie - zakochałeś się czy co?
Cały czas o nim mówisz…
strumienianin
za późno już mam swojego idola… 8)
caly czas o nim mowi bo zazdrosci!!
And the winner is JUVENTUS
=D> =D> =D> =D> =D>
BRAWA DZIEWCZYNO :lol:
GRANDE JUVENTUS
Dział “Na Luzie” tez ma swoje granice :evil:
Wszystkie OT-y dotyczące pukania się w głowę i pokazywania różnych części ciała poszły do kosza.
tylko nasuwa sie pytanie czego zwyciezca jest juventus??
Juventus , Juventus, Juventus
Itak ma byc Juventus na Mistrza
ania_basia nie wiem dlaczego, ale bardzo cię lubię…
coś mnie do ciebie przyciąga nawet
GRANDE JUVENTUS
Włochom gratulujemy Juventusu :!: