Liga mistrzów!

To ja się wtrącę…

Znajdź mi klub który nie ma pieniędzy a jest wysoko w Lidze Mistrzów.

Miłego, długiego szukania… :stuck_out_tongue:

Pieniądze odgrywają ważną (nie najważniejszą) rolę i nikt tego nie jest w stanie tego zmienić.

PSV i Monaco wcale nie sa bogatymi klubami. a wiadomo jak daleko zaszło Monaco rok temu; tylko teraz odpadli w 1/8 finału bo to juz nie ten sam skład co z przed roku. musieli posprzedawac swoich najlepszych zawodników aby nie zbanktrutowć; ale to jest zespół który umie grac i nie potrzeba im dużo kasy aby daleko zajść(nie to co Chelsea jakby nie interwencja Romana to nie wiadomo czy by wogle grali w UEFA; a Lampard juz by na pewno grał w innym, lepszym klubie tak samo Terry) :twisted: :evil: :twisted: :evil:

jedyne co mogę napisać: M_U_R_A_R_Z masz rację, strumienianin przykro mi ty jej nie masz :slight_smile: pieniądze są w najlepszych klubach i są to pieniądze robione przez te właśnie kluby :slight_smile:

Chel$ea nic na siebie nie zarobiła tylko dostała gotowiznę :slight_smile:

To ja bym sobie bardzo życzył żeby któryś polski klub dostał taką “gotowiznę”

Bo zarobić na siebie nasze kluby raczej nie mają szans…

a kto by niechciał :smiley:

ale prawda jest taka, że gdyby nie pieniądze Romana A. to Chel$ea byłaby angielskim przeciętniakiem ledwo łapiącym się na Puchar UEFA… równie dobrze Red Roman mógł kupić Fulham czy Tottenham i sytuacja byłaby analogiczna… teraz Chel$ea już może na sobie zarobić, ale nie zapracowali na to…

hhehe

oby tak bylo:)

Wez DUCH juz skoncz, bo twoje posty w temacie o lidze mistrzów są kompletnie durne i tylko poniżają Chelsea nie umiesz nic napisac na temat swojego klubu?! Albo chociaz argumentować swoje wypowiedzi dotyczące Chelsea :evil:

wszystko co napisałem jest potwierdzone bądź skopiowane z serwisów piłkarskich :slight_smile: jaki klub taka opinia :slight_smile:

jaki klub??? zazdroscisz i tyle! !!

Wszystkie posty dotyczące dublowania postów Kosz.

…kręci sie wokół Romana

Masz chyba obsesję na jego punkcie - zakochałeś się czy co?

Cały czas o nim mówisz… :stuck_out_tongue:

strumienianin :smiley: :smiley: :smiley:

za późno :slight_smile: już mam swojego idola… 8)

caly czas o nim mowi bo zazdrosci!!

And the winner is JUVENTUS !!

=D> =D> =D> =D> =D>

BRAWA DZIEWCZYNO :lol: :slight_smile:

GRANDE JUVENTUS

Dział “Na Luzie” tez ma swoje granice :evil:

Wszystkie OT-y dotyczące pukania się w głowę i pokazywania różnych części ciała poszły do kosza.

tylko nasuwa sie pytanie czego zwyciezca jest juventus??

Juventus , Juventus, Juventus !!

Itak ma byc :stuck_out_tongue: Juventus na Mistrza :smiley:

ania_basia nie wiem dlaczego, ale bardzo cię lubię…

coś mnie do ciebie przyciąga nawet :smiley:

GRANDE JUVENTUS

Włochom gratulujemy Juventusu :!: