Liga mistrzów!

no tak… co tu dużo gadać… żeby wygrać trzeba strzelić bramkę - na tym ten sport polega… nawet jak przeciwnik się broni 8 zawodników to przez 90 trzeba znaleść na to sposób :!:

ale dzisiaj Juve było tragiczne i dobrze, że nie awansowali bo Chelsea by ich rozjechało zapewne

eh takie życie - może za rok będzie lepiej :slight_smile:

Dziekujemy :smiley: :smiley:

Trudny moment—ale jaki sklad sie ma tak sie Gra :slight_smile:

Do widzenia :slight_smile:

No to Romanius w finale.Liwerki nie mają szans w polfinale :smiley: :smiley:

ajj nie potrafią walczyć jak Monachium. Myślałem że lepiej Juve dziś zagra :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Brawo Liverpool, brawo Dudek.

Bezbramkowy remis oczywiście premiuje The Reds :spoko:

Ale z Chelsea przegra ale to jeszcze jest czas :stuck_out_tongue:

Grali bardzo kiepsko od dwoch meczow wczesniej.Slizgali sie i nie musieli na powaznie walczyc.Dzis dostali przeciwnika grajacego taktycznie i nie dali rady.Walka nie jest dobrą stroną Bladej Panny od kilku sezonow :slight_smile:

I mamy juz Anglikow w finale----Romusiow oczywiscie :smiley: :smiley:

za ten tekst w pewnym gronie już byś miał ładną pamiątkę tu i ówdzie :slight_smile:

z tym się zgadzam

dziwna teoria

raczej nie bardzo… dostali przeciwnika grającego systemem 1 - 8 - 1 - 1 więc ciężko było, choć to i tak nie zmienia faktu, że Liverpool to przeciętniak z lidze angielskiej i spodziewaliśmy się co najmniej zwycięstwa u siebie

upomnę jeszcze raz - nie prowokuj bo ja też mogę co nieco zapodać :lol:

nie prowokuje

tak bylo.To dotyczy Galaktycznych Cie…ów

a wiec taktycznie.Zwykly Liwerek ograł tak wielką firme szanowny Duchu.I nie zaprzeczysz ,ze jest to porazka Bialej Damy na calym froncie.Liwek jest zwyklym przecietniakiem o czym bedzie sie mozna przekonac!

Romanowie to udowodnią :smiley: :smiley:

no tak ruscy zawsze wiedzą co i jak hehe

teraz to mi lata… byle nie Chel$ea byle nie oni :slight_smile:

Zawiedziesz sie .Oj zawiedzisz kolejny raz :stuck_out_tongue: :smiley:

:!: K urde ale się zawiodłem :!:

A le prawdą jest, że Juventus grał słabo, szczególnie zawiódł Nedved, prawie nie widac go było na boisku. :frowning:

I pewnym jest, że jedynym zespołem który może pokonac Chelse, to Milan, ale jak już to dopiero w finale :evil:

:o

W ktorym roku?Mozesz okreslic? :smiley: :smiley:

dokładnie… i choć nie trawię Milanu to jednak w finale będę im kibicował :smiley:

Chelsea dostanie… za swoje :smiley: :smiley: :smiley: i wszyscy będziemy szczęśliwi :jupi:

oj dostanie :smiley: :smiley:

Od Romusia :smiley: :smiley:

Dostanie----$$$$$$ oj wiele tego bedzie :smiley:

Nie strasz :smiley:

I co z tego - liczy sie bezposrednia konfrontacja na boisku.

Tym gorzej to świadczy o Juventusie - skoro nie poradził

sobie na własnym boisku z takim przeciętniakiem, :stuck_out_tongue:

To na wszelki wypadek zażyj coś przed meczem, chociaz

to na razie dzielenie skóry na niedźwiedziu ( vide Juventus}

Jestem kibicem Juve ale musze ze smutkiem stwierdzić że Liverpool był po prostu lepszy w obu meczach.Nedved widać że po kontuzji nie może dojść do dawnej formy a o Del Piero już nie wspomne.Cień samego piłkarza tylko pozostał po nim.

Jeszcze jedna sugesta z mojej strony.Chodzi o sędziów.W meczu Juve-Liverpool jakby szukali na siłe tych spalonych a przecież przepisy fify mówią że jeśli sędzie nie jest pewny spalonego to decyzja działa na korzyść atakującego.Także sędzie w meczu Inter-Milan się nie popisał.Tak pewnej bramki dla Interu nie uznać to trzeba byc jakimś … :x .

Teraz będe kibicował tylko temu aby Milan nie wygrał LM.EXIT —> MILAN

albo Juventus był gorszy :lol:

a może już mu się nie chce :roll: pierwszy raz widziałem Pavla, który ucieka od piłki zamiast grać nią jak kiedyś… :-s

co ty pleciesz… Alex się starał i kilka razy poczarował… on Emerson i Zlatan to cały Juventus, który atakował :!: oczywiście gdyby nie Lilian to już wogóle nie byłoby akcji ofensywnych :!: Del Piero zagrał naprawdę przyzwoity mecz patrząc na resztę :evil:

taki Camoranesi :expressionless: przecież to jakaś paranoja - koleś ośmieszał galaretos a wczoraj poprostu ośmieszył sam siebie… Olivera no comment :x

Montero :arrow: żenada

no chyba nie wolisz żeby rosjanie z Londynu wygrali :o :o :o

Serie A zatriumfuje - na pocieszenie 8)

J estem tego samego zdania, może sędzia nie popełnił jakiś drastycznych błedów, ale jednak pomylił się z tymi spalonymi.

P.S

O ile się nie myle, sędzia był z Rosji i moje pierwsze skojarzenie… to ($$ i ropa :wink: ) :smiley: :smiley:

:hahaha: no kto wie… może jakiś bonusik :blush: (talon na paliwo na przykład)

:smiley:

Bez Komentarza.Chłopie chyba oglądałeś inny mecz :roll:

:o :arrow: :x

to co według ciebie Alex zagrał beznadziejnie :hahaha: pewnie napisz jeszcze, że Nedved i Camranesi byli lepsi albo Zlatan :hahaha: