no tak… co tu dużo gadać… żeby wygrać trzeba strzelić bramkę - na tym ten sport polega… nawet jak przeciwnik się broni 8 zawodników to przez 90 trzeba znaleść na to sposób :!:
ale dzisiaj Juve było tragiczne i dobrze, że nie awansowali bo Chelsea by ich rozjechało zapewne
ajj nie potrafią walczyć jak Monachium. Myślałem że lepiej Juve dziś zagra :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Grali bardzo kiepsko od dwoch meczow wczesniej.Slizgali sie i nie musieli na powaznie walczyc.Dzis dostali przeciwnika grajacego taktycznie i nie dali rady.Walka nie jest dobrą stroną Bladej Panny od kilku sezonow
I mamy juz Anglikow w finale----Romusiow oczywiscie
za ten tekst w pewnym gronie już byś miał ładną pamiątkę tu i ówdzie
z tym się zgadzam
dziwna teoria
raczej nie bardzo… dostali przeciwnika grającego systemem 1 - 8 - 1 - 1 więc ciężko było, choć to i tak nie zmienia faktu, że Liverpool to przeciętniak z lidze angielskiej i spodziewaliśmy się co najmniej zwycięstwa u siebie
upomnę jeszcze raz - nie prowokuj bo ja też mogę co nieco zapodać :lol:
a wiec taktycznie.Zwykly Liwerek ograł tak wielką firme szanowny Duchu.I nie zaprzeczysz ,ze jest to porazka Bialej Damy na calym froncie.Liwek jest zwyklym przecietniakiem o czym bedzie sie mozna przekonac!
Jestem kibicem Juve ale musze ze smutkiem stwierdzić że Liverpool był po prostu lepszy w obu meczach.Nedved widać że po kontuzji nie może dojść do dawnej formy a o Del Piero już nie wspomne.Cień samego piłkarza tylko pozostał po nim.
Jeszcze jedna sugesta z mojej strony.Chodzi o sędziów.W meczu Juve-Liverpool jakby szukali na siłe tych spalonych a przecież przepisy fify mówią że jeśli sędzie nie jest pewny spalonego to decyzja działa na korzyść atakującego.Także sędzie w meczu Inter-Milan się nie popisał.Tak pewnej bramki dla Interu nie uznać to trzeba byc jakimś … :x .
Teraz będe kibicował tylko temu aby Milan nie wygrał LM.EXIT —> MILAN
a może już mu się nie chce :roll: pierwszy raz widziałem Pavla, który ucieka od piłki zamiast grać nią jak kiedyś… :-s
co ty pleciesz… Alex się starał i kilka razy poczarował… on Emerson i Zlatan to cały Juventus, który atakował :!: oczywiście gdyby nie Lilian to już wogóle nie byłoby akcji ofensywnych :!: Del Piero zagrał naprawdę przyzwoity mecz patrząc na resztę :evil:
taki Camoranesi przecież to jakaś paranoja - koleś ośmieszał galaretos a wczoraj poprostu ośmieszył sam siebie… Olivera no comment :x
Montero żenada
no chyba nie wolisz żeby rosjanie z Londynu wygrali :o :o :o