Liga mistrzów!

Tak jak pisałem!! :smiley: Liverpool bronił wyniku!! :smiley: A i dobrze! :smiley:

Liverpool w półfinale, z czego się cieszę, bo właśnie tej drużynie kibicowałem w tym spotkaniu. Nie grał najlepszy zawodnik tej drużyny - Gerrard, ale na szczęście Xabi Alonso z Biscanem przyzwoicie zagrali w środku pola. Dudek rozegrał dobry mecz, do tego jest czwartym Polakiem w historii, który awansował do półfinału LM.

W meczu Lyon - PSV kibicowałem Lyonowi. Niestety po rzutach karnych drużyna z Holandii awansowała. Ciekawe, czy zajdą do finału…

heheheheh juve za burta! !!

zagrali tak kiepsko ze malo nie usnalem przed telewizorem.

hej chelsea! !!

dla mnie LM 2004/2005 już się skończyła. wszystkie klubym którym kibicowałem już poodpadały. Nie ma Manchesteru, Barcelony, Juve, i ostatni zespół który myślałem ze awansuje przynajmniej do półfinału Lyon. Koniec Ligii mistrzów w tym roku. Teraz mam nadzieje na dobry mecz w finale Milan - Chelsea chciałbym aby jedna i druga drużyna pokazały klase zespołów (prawdopodobnie) najlepszych w Europie w 2005r. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Moim zdaniem Chelsea - Milan bedzie denny ze strony Chelsea. Ostatnio graja na wynik, a nie na klase spotkania!! Milan mam nadzieje ze cos pokaże…

Dla mnie też, może w sezonie 05/06 Juve pokaże coś więcej :frowning: :frowning:

a dlaczego prawdopodobnie?

Jesli ktoras z nich wygra t zwyczajnie bedzie najlepszą druzyną klubową.

Po to chyba sąte rozgrywki :slight_smile:

Niby tak.

Ale celowo dałem linka do Wikipedii:

strumienianin ale zauważ, że

to nie to samo co

:lol:

widzę, że nie podchwyciłeś :smiley: tak czy siak

Liga Mistrzów to napewno najbardziej prestiżowe rozgrywki klubowe

natomiast Super Puchar Europy z założenia to mecz o miano

:slight_smile:

dlaczego prawdopodobnie?? ponieważ jakiś procent jest, że Liverpool pokona Chelsea a PSV pokona Milan i wtedy to te zespoły spotkaja sie w finale(co jest mało prawdopodobne ale zawsze możliwe), i najlepsza druzyna Europy moze byc PSV albo Liverpool.

masz racje -zaszlo tu nieporozumienie.Chodziło mi o to ,ze druzyna wygrywająca LM jest najlepsza w Europie. :slight_smile:

A,ze bedzie to … to jest oczywiste :smiley: :smiley:

z tym jednak można polemizować :stuck_out_tongue: oficjalnie do tego jest Super Puchar Europy, ale większą uwagę przywiązuje się do Ligi Mistrzów :slight_smile: pieniądze $$$$$$$

nie przesadzaj.Jest zupelnie odwrotnie --to Super Puchar Europy jest nastawiony na $$$$$$$$–dodatkowa kaska.Jednak potrafie zrozumiec Twoj stan po wtorkowym wieczorze :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Najpierw LM a pozniej tak juz dla zupelnego nabicia kabzy przez UEFA–Super Puchar Europy :smiley: :smiley:

Choc wiadomo,ze rowniez dla… :slight_smile:

bez obrazy, ale widać, że zupełnie nie masz pojęcia o podstawach piłki klubowej w Europie :lol:

Liga Mistrzów to… Liga Mistrzów (tam jest kasa $$$$$$$$$$) SPE to tylko takie podsumowanie 8)

AC MILAN :rotfl:

Juventus już policzył straty…

Wyszło mu 11 mln euro :slight_smile:

no to trzeba bedzie sprzedac wszystkich zawodnikow i trenera-to jakies 10 mln euro i na rok wynajac stadion na koncerty.

Straty zostana wyrownane :smiley: :smiley: :smiley:

A skąd masz takie dane?

choćby z telegazety :slight_smile:

musg powoli, powolutku ci się zbiera :evil:

radzę (na razie) po koleżeńsku daruj sobie takie denne uwagi :!:

chociaż takimi komentarzami potwierdzasz tylko komu kibicujesz :frowning:

“pasożyt (…) leń” duma Chelsea :hahaha: kto z kim przystaje…

bardzo mnie to cieszy -nawet nie wiesz jak bardzo.

Jednak nie mam zamiaru dac sie sprowokowac. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Przegrani jak to mowią–glosu nie mają !!

tak tak to My :lol: :lol:

Jednak jest nadzieja!! Podobno Romus interesuje sie stadionem Bialej Panny :smiley: :smiley:

Zawsze to pare groszy na pokrycie strat.

Tylko ten milan troszke mnie martwi–jednak patrzac na to komu Moja ukochana druzyna juz “dokopala” to chyba nie bedzie az tak zle.