Tak jak pisałem!! Liverpool bronił wyniku!!
A i dobrze!
Liverpool w półfinale, z czego się cieszę, bo właśnie tej drużynie kibicowałem w tym spotkaniu. Nie grał najlepszy zawodnik tej drużyny - Gerrard, ale na szczęście Xabi Alonso z Biscanem przyzwoicie zagrali w środku pola. Dudek rozegrał dobry mecz, do tego jest czwartym Polakiem w historii, który awansował do półfinału LM.
W meczu Lyon - PSV kibicowałem Lyonowi. Niestety po rzutach karnych drużyna z Holandii awansowała. Ciekawe, czy zajdą do finału…
heheheheh juve za burta!
zagrali tak kiepsko ze malo nie usnalem przed telewizorem.
hej chelsea!
dla mnie LM 2004/2005 już się skończyła. wszystkie klubym którym kibicowałem już poodpadały. Nie ma Manchesteru, Barcelony, Juve, i ostatni zespół który myślałem ze awansuje przynajmniej do półfinału Lyon. Koniec Ligii mistrzów w tym roku. Teraz mam nadzieje na dobry mecz w finale Milan - Chelsea chciałbym aby jedna i druga drużyna pokazały klase zespołów (prawdopodobnie) najlepszych w Europie w 2005r. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Moim zdaniem Chelsea - Milan bedzie denny ze strony Chelsea. Ostatnio graja na wynik, a nie na klase spotkania!! Milan mam nadzieje ze cos pokaże…
Dla mnie też, może w sezonie 05/06 Juve pokaże coś więcej
a dlaczego prawdopodobnie?
Jesli ktoras z nich wygra t zwyczajnie bedzie najlepszą druzyną klubową.
Po to chyba sąte rozgrywki
Niby tak.
Ale celowo dałem linka do Wikipedii:
strumienianin ale zauważ, że
to nie to samo co
:lol:
widzę, że nie podchwyciłeś tak czy siak
Liga Mistrzów to napewno najbardziej prestiżowe rozgrywki klubowe
natomiast Super Puchar Europy z założenia to mecz o miano
dlaczego prawdopodobnie?? ponieważ jakiś procent jest, że Liverpool pokona Chelsea a PSV pokona Milan i wtedy to te zespoły spotkaja sie w finale(co jest mało prawdopodobne ale zawsze możliwe), i najlepsza druzyna Europy moze byc PSV albo Liverpool.
masz racje -zaszlo tu nieporozumienie.Chodziło mi o to ,ze druzyna wygrywająca LM jest najlepsza w Europie.
A,ze bedzie to … to jest oczywiste
z tym jednak można polemizować oficjalnie do tego jest Super Puchar Europy, ale większą uwagę przywiązuje się do Ligi Mistrzów
pieniądze $$$$$$$
nie przesadzaj.Jest zupelnie odwrotnie --to Super Puchar Europy jest nastawiony na $$$$$$$$–dodatkowa kaska.Jednak potrafie zrozumiec Twoj stan po wtorkowym wieczorze
Najpierw LM a pozniej tak juz dla zupelnego nabicia kabzy przez UEFA–Super Puchar Europy
Choc wiadomo,ze rowniez dla…
bez obrazy, ale widać, że zupełnie nie masz pojęcia o podstawach piłki klubowej w Europie :lol:
Liga Mistrzów to… Liga Mistrzów (tam jest kasa $$$$$$$$$$) SPE to tylko takie podsumowanie 8)
AC MILAN :rotfl:
Juventus już policzył straty…
Wyszło mu 11 mln euro
no to trzeba bedzie sprzedac wszystkich zawodnikow i trenera-to jakies 10 mln euro i na rok wynajac stadion na koncerty.
Straty zostana wyrownane
A skąd masz takie dane?
choćby z telegazety
musg powoli, powolutku ci się zbiera :evil:
radzę (na razie) po koleżeńsku daruj sobie takie denne uwagi :!:
chociaż takimi komentarzami potwierdzasz tylko komu kibicujesz
“pasożyt (…) leń” duma Chelsea :hahaha: kto z kim przystaje…
bardzo mnie to cieszy -nawet nie wiesz jak bardzo.
Jednak nie mam zamiaru dac sie sprowokowac.
Przegrani jak to mowią–glosu nie mają
tak tak to My :lol: :lol:
Jednak jest nadzieja!! Podobno Romus interesuje sie stadionem Bialej Panny
Zawsze to pare groszy na pokrycie strat.
Tylko ten milan troszke mnie martwi–jednak patrzac na to komu Moja ukochana druzyna juz “dokopala” to chyba nie bedzie az tak zle.