:o :shock: :o
co ty gadasz, Dudek to świetny bramkarz - jeden z najlepszych na Wyspach :!: błędy mu się zdarzają - to tylko człowiek, ale pisanie takich bzdur to już przesada :evil:
:o :shock: :o
co ty gadasz, Dudek to świetny bramkarz - jeden z najlepszych na Wyspach :!: błędy mu się zdarzają - to tylko człowiek, ale pisanie takich bzdur to już przesada :evil:
no niestety ale taka jest prawda!
Dudek moim zdaniem zaje**** radzi sobie z silnymi i trudnymi do obrony strzałami, ale takie brramki ktore wpuszcza to naprawde są “słabe”
Co do najlepszego bramkarza na wyspach, to z pewnoscią Cech…
dokladnie f ortun zgadzam sie z toba d udek czasem broni takie petardy a czasem wpuszca takie s zcz aly ze szkoda gadac. a to ze cech jest najlepszym bramkarzem premiership to nie ulega najsmielszym watpliowsciom.
Milan wygrał 2:0 i PSV już raczej nie ma szans na awans. PSV zagrało nieźle, nawet momentami przeważało. Dobrze wypadł Park Ji Sung, który biegał po całym boisku, starał się jak mógł, ale niestety nic z tego nie wychodziło. Farfan miał dogodną sytuację do zdobycia bramki w pierwszej połowie, ale nie potrafił zachować zimnej krwi. Van Bommel nie miał swojego dnia, gra mu się nie układała. Wątpię, żeby Milan wysoko przegrał w rewanżu, sprawa awansu jest już raczej rozstrzygnięta…
Niech jakiś moderator usunie z ankiety niepotrzebne (nieaktualne) kluby
Szkoda troche PSV ! ;( A dzisja CHELSEA - LIVERPOOL
Licze na to, że Dudek zatrzyma Anglie (czyt. Chelsea)
:roll: Podobno Dudek nie zagra. Jak podali w radio ma “duży dyskomfort gastryczny”. Ciekawe czy to nie jakiś sabotaż?
całym sercem i z całych sił za LIVERPOOLem
Czyli swoich też ma zatrzymać ??? :hahaha:
Co do wczorajszego meczu, to uważam że Milan nie zasłużył na to zwycięstwo, PSV grało nawet bardzo dobrze lecz mógli wykorzystać te swoje akcje bramkowe. Szkoda. Za to dzisiejszy mecz będzie bardzo ciekawy, jestem za niebieskimi, ale chciałbym również żeby przeszli czerwoni.
ale to chyba musisz sie zdecydowac ,bo ktorys z nich odpadnie.
Wiadomo…
:roll: mało się znam w tym temacie i mam pytanko: jeśli będzie remis to wtedy dogrywka?
No jak będą jego strzelać na swoją bramke to też musi zatrzymac
Oczywiście, chciałem tylko zauważyć iż moje serce jest rozdarte
To jest system turniejowy i rozgrywa się dwa mecze, pierwszy a potem rewanż, jeśli drużyna strzeli bramkę na wyjeździe to liczy się ona podwójnie.
Teraz jeszcze nie, ponieważ są dwa macze.
Dogrywka będzie wtedy, jeśli w drugim meczu padnie taki sam wynik (identyczny remis, albo drużyna, która w pierwszym meczu przegra np. 0:1, w drugim wygra w takim samym stosunku).
A po co - ciekawe są te Wasze typy
Szczególnie jesli chodzi o zwycięzce.
tylko szkoda,ze brakuje psv w ankiecie.
Ale za to faworyt z pozostalych teamow ostał sie jeden