Liga mistrzów!

Cóż wygrali ale… :?

Dlatego kocham piłke :lol:

Prorok jaki czy co?

Szkoda, że nie sędziował ten sędzia co wczoraj…

Doliczyłby 6 minut i może PSV by jeszcze zdążyło strzelić jedną bramkę :slight_smile:

no cóż jednak niespodziewajki nie ma… i jest tak jak przypuszczałem

LIVERPOOL - MILAN

stawiam na THE REDS

PS. ale niewiele brakowało… Milan fuksem, ale jednak :slight_smile:

W yraznie napisałem ze wydaje mi się, że Milanu nic nie zatrzyma , wiec nie wiem o co Ci chodzi :?

P oznatym miałem częściową racje bo są już w Finale. :slight_smile:

a już myślałem ze PSV awansuje :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Milan jak zwykle szczęsciarze w ostatnich minutach gole strzelają :slight_smile: ale wygrali i gratulacje za to. A LM niech wygra Liverpool :slight_smile:

jakiego ten milan ma fuksa to jest koniec. drugi mecz w ktorym lepszy jest psv i co?? drugi mecz w ktorym buraki strzelaja w doliczonym czasie gry! !!

Podobno szczęście sprzyja lepszym. Poza tym PSV też strzeliło w doliczonym czasie gola. PSV należy sie szacunek za wole walki, pokazali charakter. Chyba nikt sie niespodziewał że PSV zagra w półfinale LM i że zdobędzie mistrzostwo Holandii, zwłaszcza po sprzedaży Kezmana i Robbena. Hiddink to fachowiec i znalazł godne zastępstwo. Ale to Milan zagra w finale bo strzelił bramke na wyjeździe, a w piłce nie liczy kto był lepszy a to ile jest w siatce.

ps. Gratulacje AC Milan

Również gratuluje :slight_smile:

Pozdrawiam

PSV zagrało bardzo dobry mecz, ale niestety nie udało się awansować do finału. Szkoda, bo liczyłem na nich. Poza tym grają o wiele ładniejszą piłkę niż Milan. Z drugiej strony półfinał i odpadnięcie po zaciętym meczu, to i tak spory sukces dla drużyny z Eindhoven.

Teraz jest tylko jedno pytanie:

Kto wygra Lige Mistrzów :?: :?:

Ja stawiam na Liverpool, muszą wygrać :!:

tez stawaim na Liverpool (chociaż ich nie zabardzo lubie). :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jeśli L’pool zagra równie dobrze, jak w meczu z Chelsea, albo i lepiej, to ma szanse, i to spore. Ta drużyna ma charakter.

mi to wisi kto wygra bo obydwoch druzyn nie lubie ale jesli liverpool bedzie tak murowal brame jak w meczu z chelsea to ie wroze za dobrze milanowi.

CHEALSE …powinno wygrać !!

We wczorajszym meczu szczęście sprzyjało gorszym ;).

a jakby nie było gola to i tak należała się żółta i karny, czyli gol na 90% 8)

no ale zawsze hest prawdopodobienstwo ze cech by sciagnal i mecz moglby sie zupelnie inaczej ulozyc.

[quote name=>Ziom<]żółta i karny