Liverpool w finale :!: :!: :!:
Dudek w finale :!: :!: :!:
Brawo THE REDS
Liverpool w finale :!: :!: :!:
Dudek w finale :!: :!: :!:
Brawo THE REDS
czuję się jakby to był Juventus :lol:
GRAZIE LIVERPOOL
ja wiedziałem że tak bedzie
Chociaż nie jestem za FC Liverpool ale w dzisiejszym dniu kibicowałem im z całych sił ponieważ grali dzisiaj z drużyną której można powiedzieć nie cierpie, ponieważ wyeliminowała moją ukochaną FC BARCELONE i drużyne którą bardzo lubie i szanuje czyli Bayern Monachium.
Pozdrawiam 
T o prawda, aż chciało by się zacytować słowa Szpakowskiego o napisie na transparencie fanów The Reeds "Abramowicz tego nie kupisz"
dokładnie :lol:
nigdy nie kibicowałem tak żadnej innej drużynie niż Juventus jak dzisiaj Liverpoolowi
lubię ich bo gra tam Dudek… nienawidziłem ich, że wyeliminowali Juve, ale dzisiaj całym sercem byłem THE RED i jestem tak szczęśliwy jakby to Juve zdobyło Puchar LM 
Myślał kogut o niedzieli
a w sobotę łeb mu ścięli
:jupi:
Miałem nadzieje że któraś z drużyn którym kibicuje (Barcelona, Juventus, Liverpool) wyeliminuje Chelsea. Ale niespodziewałem sie że drużyna teoretycznie najsłabsza z nich tego dokona. Dobra robota “The Reds” =D>
Wygrała piłka nie kasa.
I dlatego football jest tak fascynujący
PS
:brawo: Liverpool
szkoda, że nasi forumowi fani the blues się nie wypowiadają :hahaha:
tacy byli pewni swego :lol: a tu kicha 
dzisiaj drugi półfinał - według mnie tylko formalność dla rosso-nerich… chociaż nie wolno przekreślać PSV to jednak daję im nie więcej niż 30% szans 
finał Liverpool - Milan… kto by się spodziewał
stawiam jednak na The Reds - należy im się za danie pśtryczka w nos Abramowiczowi i Mourinho 
no coz…szkoda, bramka taka jakas dziwna (o ile oczywiscie byla), liverpool zabawil sie w muraza i murowal swoja bramke. no coz nam wypada sie cieszyc z mistrzostwa anglii i pucharu ligi a na lige mistrzow jeszce przyjdzie czas. pozostaje mi tylko powiedziec:
Nic się nie stało hej Chelsea nic się nie stało! ![]()
Dumni po zwycięstwie wierni po porażce! ![]()
Od kołyski aż po grób kocham tylko jeden klub! ![]()
Dziś wygra PSV
nom tez mam takie przeczucie ale boje sie ze tylko 1:0. kibicuje dzis psv z calych sil gdyz jest to moja ulubiona druzyna obok chelsea i interu!!
Przed chwilą miałem wizję…
Już wiem, że dziś wygra Milan/PSV*
*niepotrzebne skreślić
Liverpool zasługuje na brawa. Chelsea zagrała bardzo słabo, zawiodła na całej linii. No i mamy trzeciego Polaka w finale Ligi Mistrzów :).
W ydaje mi się ze Milanu nic nie zatrzyma… 
O bym się mylił
1:0 dla PSV :lol: :jupi: :jupi:
Po pierwszej połowie kolego wieszak
2:0 dla PSV hehehehe
jupi wieszak jupi 
no ja nie mogę… jeszcze jeden :!: jeszcze jeden :!:
3:1 dla PSV ![]()