Liga mistrzów!

Liverpool w finale :!: :!: :!:

Dudek w finale :!: :!: :!:

Brawo THE REDS

czuję się jakby to był Juventus :lol:

GRAZIE LIVERPOOL

ja wiedziałem że tak bedzie

Chociaż nie jestem za FC Liverpool ale w dzisiejszym dniu kibicowałem im z całych sił ponieważ grali dzisiaj z drużyną której można powiedzieć nie cierpie, ponieważ wyeliminowała moją ukochaną FC BARCELONE i drużyne którą bardzo lubie i szanuje czyli Bayern Monachium.

Pozdrawiam :wink:

T o prawda, aż chciało by się zacytować słowa Szpakowskiego o napisie na transparencie fanów The Reeds "Abramowicz tego nie kupisz"

dokładnie :lol:

nigdy nie kibicowałem tak żadnej innej drużynie niż Juventus jak dzisiaj Liverpoolowi :slight_smile: lubię ich bo gra tam Dudek… nienawidziłem ich, że wyeliminowali Juve, ale dzisiaj całym sercem byłem THE RED i jestem tak szczęśliwy jakby to Juve zdobyło Puchar LM :slight_smile:

Myślał kogut o niedzieli

a w sobotę łeb mu ścięli

:jupi:

Miałem nadzieje że któraś z drużyn którym kibicuje (Barcelona, Juventus, Liverpool) wyeliminuje Chelsea. Ale niespodziewałem sie że drużyna teoretycznie najsłabsza z nich tego dokona. Dobra robota “The Reds” =D>

Wygrała piłka nie kasa.

I dlatego football jest tak fascynujący

PS

:brawo: Liverpool

szkoda, że nasi forumowi fani the blues się nie wypowiadają :hahaha:

tacy byli pewni swego :lol: a tu kicha :smiley:

dzisiaj drugi półfinał - według mnie tylko formalność dla rosso-nerich… chociaż nie wolno przekreślać PSV to jednak daję im nie więcej niż 30% szans :stuck_out_tongue:

finał Liverpool - Milan… kto by się spodziewał :smiley: stawiam jednak na The Reds - należy im się za danie pśtryczka w nos Abramowiczowi i Mourinho :slight_smile:

no coz…szkoda, bramka taka jakas dziwna (o ile oczywiscie byla), liverpool zabawil sie w muraza i murowal swoja bramke. no coz nam wypada sie cieszyc z mistrzostwa anglii i pucharu ligi a na lige mistrzow jeszce przyjdzie czas. pozostaje mi tylko powiedziec:

Nic się nie stało hej Chelsea nic się nie stało! !!

Dumni po zwycięstwie wierni po porażce! !!

Od kołyski aż po grób kocham tylko jeden klub! !!

Dziś wygra PSV

nom tez mam takie przeczucie ale boje sie ze tylko 1:0. kibicuje dzis psv z calych sil gdyz jest to moja ulubiona druzyna obok chelsea i interu!!

Przed chwilą miałem wizję…

Już wiem, że dziś wygra Milan/PSV*

*niepotrzebne skreślić

Liverpool zasługuje na brawa. Chelsea zagrała bardzo słabo, zawiodła na całej linii. No i mamy trzeciego Polaka w finale Ligi Mistrzów :).

W ydaje mi się ze Milanu nic nie zatrzyma… :frowning:

O bym się mylił

1:0 dla PSV :lol: :jupi: :jupi:

Po pierwszej połowie kolego wieszak

2:0 dla PSV hehehehe

jupi wieszak jupi :wink:

no ja nie mogę… jeszcze jeden :!: jeszcze jeden :!:

3:1 dla PSV !!