Duda napisłaem przeiceż że PSV nie jest jeszcze gotowe ale LYON owszem
az pojawi sie moja druzyna.Na niej rozwalanie sie zakonczy.I juve wyladuje tam gdzie jego miejsce
:hahaha: niedoczekanie :PPP
GRANDE JUVENTUS :twisted:
widzę tylko jakieś zabarwione na czerwono postacie :lol:
nic szczególnego pochód 1 majowy czy co :-s
To dziewne ja widzę zdobywców, a nie pochód 1 majowy :?
musisz duch otworzyc oczy
zobacz co widzi bazant
macie jakieś haluny :hahaha:
ja widzę Red Romana idącego i rzucającego pieniądze i idących za nim gęsiego chłopczyków bijących się o kasę :lol:
FORZA JUVE PER SEMPRE JUVENTUS :!: :!: :!: :!: :!: :!:
chcielibyscie miec takiego red romana
a fuj… a kysz… bleeeeee :lol:
zatrzymajcie go sobie
Myśle e JUVE i LYON będą w Finale! Ale JUVE wygra!
Juve nie zagra nawet w finale.
I znów mój kumpel będzie płakał…
Zagra zagra nie ma opcji bo jak nie zagra to i ja będe płakał
O to czy zagra to się nie bójmy :lol:
Zagra…no i wygra oczywiście
No naprawdę jestem zadowolony bo na tym forum jest dużo kibiców JUVE
FORZA JUVE
A ktoś tam napisał że chcielibyśmy mieć takiego abramowicza jak chelsea. Otóż moja odpowiedź brzmi NIE. Nie jest on nam potrzebny, bo i tak mamy lepszy zespół.
JA nie mówie że jestem kibicem JUVE! Bo jestem kibicem BAYERU! Ale iz mój zespół już odpadł to kibicuje teraz JUVE!
czy juve jest lepsza od chelsea?? to sie okaze. moze nie siebie trafimy a wtedy do skladu wroca drogba i robben i wtedy zobaczymy kto jest lepszy. lepiej niech sie nedved tez wyleczy moze bed mniejsze baty:P
Hehehe Zlatan i Treze wystarczą żeby pyknąć parę bramek do zwyciestwa a Cannavaro Thuram Zambrotta powstrzymają drogbe i robbena i jeszce wielu innych dobrych piłkarzy. Juve ma najlepszą moim zdaniem obronę na świecie teraz
Musze Was zmartwić LM wygra Chelsea :lol:
do Piły przyjechał cyrk i poszedłeś do Wróżki Izoldy, że takie rewelacje nam zapodajesz :hahaha: