Czary musze sie z toba zgodzic ze chelsea zyskala wiecej fanow od wykupienia klubu prze romka ale ja sie do nich nie zaliczam. kibicuje chelsea juz od 10 lat.
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w moim sercu Chelsea i na dobre i zle.
mam nadzieje że Porto dzis odpadnie nie nawidze tego zespołu po tym jak rok temu na Old Trafford w ostatnich minutach meczu doprowadzili do remisu co skończyło sie wyelimnowaniem Diabłów.
Ja tez jakos nie lubie Porto, moze dlatego ze jest to Portugalski zespol a nie lubie tej ligi :? ale jakos nie lubie i koniec i mam nadzieje ze odpadnie
hmmm Italia - 3 krotny mistrz świata i raz mistrzostwo Europy
natomiast taka England tylko jedno mistrzostwo świata :?
Liga Mistrzów 2004/2005 - ćwierćfinały - 3 kluby z Serie A i… jeden z Premier League…
sporo musisz jeszcze poczytać musg… Chelsea tylko dzięki ropie Romana zalicza się do czołówki - gdyby nie to… skończyliby jak Leeds United :hahaha: LM i tak nie wygrają
poprawka dwa kluby Angielskie Chelsea i Liverpool. Ale Chelsea raczej nie zdobedzie mistrzostwa LM. Oni są zbyt pewni siebie i to ich zabije. Chciałbym aby Juve, Bayern albo Lyon wygrało w tym roku.
Popieram też nienawidze Bajernu :twisted: :twisted: Dlatego ze poprostu nie podoba mi sie ich styl gry, jest poprostu zawsze taki sam poprostu nieciekawy
mi tam nie przeszkadza niemiecka piłka chociaż nienawidze Stuttgartu a za najsilniejszą ligę europejską uważam Premier League wczoraj Sroki wygrały z Olimpakosem 4:0 (pierwszy mecz 2:1 dla Anglików) i są już w 1/4 pucharu UEFA