Liga mistrzów!

ja stawiam ze bedzie 2-0 dla interu

Czary musze sie z toba zgodzic ze chelsea zyskala wiecej fanow od wykupienia klubu prze romka ale ja sie do nich nie zaliczam. kibicuje chelsea juz od 10 lat.

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w moim sercu Chelsea i na dobre i zle. :slight_smile:

mam nadzieje że Porto dzis odpadnie nie nawidze tego zespołu po tym jak rok temu na Old Trafford w ostatnich minutach meczu doprowadzili do remisu co skończyło sie wyelimnowaniem Diabłów.

:twisted:

Ja tez jakos nie lubie Porto, moze dlatego ze jest to Portugalski zespol a nie lubie tej ligi :? ale jakos nie lubie i koniec i mam nadzieje ze odpadnie

jest 69 minuta Inter 2:1 Porto

post 2

Inter awansował; Adriano strzelił hat-tricka; mecz się skończył wynikiem 3:1

i cholera wzięła mój kupon w STS :cry: :twisted:

na co ja liczyłem wogóle :-s

ale Inter i tak jest słaby więc na 1/4 się skończy :lol:

cała włoska liga jest beznadziejna :smiley:

Gdyby nie obcokrajowcy.ktorzy w niej grają to system wloski na boisku wygladałby tak

1-10-0-0

bramkarz ,obrona ,pomoc,atak :stuck_out_tongue:

hmmm Italia - 3 krotny mistrz świata i raz mistrzostwo Europy :slight_smile:

natomiast taka England tylko jedno mistrzostwo świata :?

Liga Mistrzów 2004/2005 - ćwierćfinały - 3 kluby z Serie A i… jeden z Premier League…

sporo musisz jeszcze poczytać musg… Chelsea tylko dzięki ropie Romana zalicza się do czołówki - gdyby nie to… skończyliby jak Leeds United :hahaha: LM i tak nie wygrają :smiley:

poprawka dwa kluby Angielskie Chelsea i Liverpool. Ale Chelsea raczej nie zdobedzie mistrzostwa LM. Oni są zbyt pewni siebie i to ich zabije. Chciałbym aby Juve, Bayern albo Lyon wygrało w tym roku.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

faktycznie - zwracam honor :!:

ONI - najbardziej pewny jest ten ******** Mourinho :evil: nie mogę na niego patrzeć :!: :twisted:

http://img218.exs.cx/my.php?loc=img218& … mou3jf.jpg

http://img203.exs.cx/my.php?loc=img203& … man3lh.jpg

chlopaki na medal :smiley: :smiley:

Ad1. niedobrze mi :x

Ad2. faktycznie ten Romuś poczerwieniał - pewnie z zazdrości o Adriano albo Ronaldinho… :stuck_out_tongue:

zazdrosci?? za rok to jemu beda zazdroscic bo adriano bedzie gral w chelsea przynajmniej takie sa plany.

plany planami a jak będzie to się okaże.Ja już wierze tylko w juve

Nienawidze Bayernu.Życze jej wszystkiego najgorszego :twisted: :twisted: :twisted:

Popieram też nienawidze Bajernu :twisted: :twisted: Dlatego ze poprostu nie podoba mi sie ich styl gry, jest poprostu zawsze taki sam poprostu nieciekawy :smiley:

Nie lubie niemieckiej piłki a klubów to już wogóle.A po zatym finał MŚ Polska -Niemcy nie przypominajciw :evil:

Ja tam nie przepadam za Bundesliga ale kluby są niczego sobie np. Leverkusen :smiley:

http://img178.exs.cx/my.php?loc=img178& … ans5zd.gif

:smiley: :smiley: :smiley:

musg dokładnie tam mamy Chelsea Londyn… :hahaha:

mi tam nie przeszkadza niemiecka piłka chociaż nienawidze Stuttgartu a za najsilniejszą ligę europejską uważam Premier League wczoraj Sroki wygrały z Olimpakosem 4:0 (pierwszy mecz 2:1 dla Anglików) i są już w 1/4 pucharu UEFA