Liga mistrzów!

No ja tez uwazam Premier League ze jest najsilniejsza a druga po niej to Piremiera Division :smiley:

lepiej skorygujcie swoje poglądy :lol: Primera Division strasznie blednie… za to Serie A :rotfl: trzy kluby w najlepszej ósemce Europy :spoko:

to co ostatnio zrobily kluby hiszpanskie w lidze mistrzow to jest przegiecie. uwazam ze najlepszymi ligami sa: angielska i wloska (hiszpanska?? to byl chyba tylko wypadek przy pracy)

Ale temat się rozbrykał! Aż 10 stron! :smiley: A ja Uwielbiam BUNDESLIGE! :stuck_out_tongue: Najlepsza! A po za tym Angielską lige też! :stuck_out_tongue:

Oczywiście BARCELONA! !!

Szkoda że już odpadła :wink: ale ja i tak jestem za nimi :D:D:D

VISCA EL BARCA !!

Moze innym razem :stuck_out_tongue:

JA tez liczyłem na Barcelone :slight_smile: Za to że Chelsa pokonała Barce nie lubie jej już :evil: Barca najlepsza !!

część z was w tym porównaniu najlepszych lig patrzy tylko na najlepsze zespoł danego kraju ale to nie tylko one się liczą przecierz zespoły ze srodka tabeli np:Real Saragossa 11 miejsce i Newcastle równiez 11 miejsce( wczoraj pokonał 4:0 czołowy zespół grecki Olimpiakos) dalej grają w UEFA a taki Vallolid z II ligi hiszpańskiej pokonał kilka tygodni temu w Pucharze Hiszpani Real Madryt. i uważam że siłę ligi nie ocenia się po pierwszych 5 zespołach z ligii tylko po całej tabeli. :twisted: :evil:

No ale teraz jej cos sie nie udalo.Moze w przyszlym roku ale ja jestem kibicem Juventusu :wink:

http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239& … 2316rh.jpg

Franio i jego kolesie juz wiedzą co zrobic .A reszta niedowiarkow dowie sie niebawem :smiley: :smiley:

A ja mam nadzieije że za rok BAYER dojdzie dalej! :stuck_out_tongue: A finał będzie taki :

Chelsea : B.Monachium

2 : 2

karne : 5:3 dla Chelsea!! Ale ja nie przepadam za Chelsea! Ale tak obstawiam że będzie w finale! :stuck_out_tongue:

zwycięzca meczu 4(Chelsea/Bayern) ----- zwyciezca meczu 3(Juventus/Liverpool)

oj nie bedzie juve w finale oj nie :smiley: :smiley:

Pary ćwierćfinałowe (mecze 5-6 i 12-13 kwietnia):

Liverpool FC - Juventus Turyn

AC Milan - Inter Mediolan

Olympique Lyon - PSV Eindhoven

Chelsea Londyn - Bayern Monachium

Oj będzie się działo :!:

Chelsea GÓRĄ :!: :!: :!:

czyli tak:

:arrow: Liverpool vs Juventus

:arrow: AC Milan vs Inter

:arrow: Olympique vs PSV

:arrow: Chelsea vs Bayern

pierwsza para… mimo niezmierzonej sympatii do Juventusu to i tak nie ma co gdybać :slight_smile: LFC bez szans :twisted:

druga para… najtrudniejsza :!: ale myślę, że Inter nie da rady kolegom zza miedzy :stuck_out_tongue:

trzecia para… Lyon :slight_smile: innej opcji nie ma :!:

czwarta para… Red Roman i Józef Murinjo :hahaha: przykre, ale trafili najgorzej jak mogli :smiley: żelazny Bayern ich wycacka :hahaha:

Ło to już po Liverpurze! Interze PSV i (Chelsea-Bayern)-nie wiem :stuck_out_tongue:

teoretycznie dwie najslabsze zespoly trafily na siebie, mam nadzieje ze z tej potyczki zwyciesko wyjdzie psv co do pozostalych 3 meczy to juve lekko, milan i chelsea!!

Wystarczy napisać coś o sporcie i od razu wyjdzie temat na 11 stron…

Ja obstawiam tak:

Liverpool vs Juventus = (po cichu) Liverpool :wink:

AC Milan vs Inter = AC Milan

Olympique vs PSV = (tu będzie ciekawie) Olympique Lyon

Chelsea Londyn - Bayern Monachium = (oczywiście) Chelsea Londyn

To świadczy tylko o ilości userów z zainteresowaniami sportowymi.

http://img238.exs.cx/my.php?loc=img238& … gue5hr.jpg

powoli mozna robic przymiarki.Romek tego jeszcze w domku nie ma.Wiec

bedzie miał :smiley: :smiley: :smiley:

prędzej zdjęcie Olivera Kahna dla Red Romana… a Józef Murinjo niech sobie plakat Maakaya powiesi nad łóżeczkiem :hahaha: