Linia techniczna TP Będzie płatna , 19393 tez będzie nie długo
Co ciekawe z tego co pani muwi infolinistka jak masz zawieszony telefon się do nich nie dodzwonisz. To sie pytam jak mam sie z nimi skontaktować w razie awarii !? czy tez zmiany usług
Odp. To zadzwoni pan z telefonu komórkowego( ze niby każdy go dziś ma albo musi mieć) albo jeszcze lepiej z telefonu publicznego! To ja jej się pytam jak wtedy mam wykonywać czynności wykazane przez technika(np. reset modemu ) hehe
Jak już każą sobie płacić za abonament to taka usługo powinna być darmową
Dalej mi wciskała ze z komórki mogę zadzwonić, z głosem ze każdy dziś ja ma! A facet z technicznej, że nie on ustala to tylko od górnie tak jest heheeh. Do tego właśnie się dowiedziałem ze Multipakietu nie odliczysz od podatku.
Oni to tacy są, u mnie od dawna nie ma linii TP, bo im się nie opłaca montować :x , mnóstwo domów dookoła stoi, a na wsiach gdzie na ulicy stoją 2 domy (zamieszkałe), bo reszta w budowie albo puste to jest linia :-x . Mój ojciec 3 miesiące nie miał działającego telefonu, ponieważ coś z linią i dzwonił do nich z komórki to ciągle jakieś automaty się włączały… Pojechał do nich do punktu złożyć reklamację, że mu tel nie działa, to byli technicy i powiedzieli, że nie mogą naprawić ponieważ śnieg jest :lol: . Śnieg nie stopniał, a telefon po 3 miesiącach zaczął działać!
A to 19393 ze stacjonarnego jest bezpłatne? Nie wiedziałem. Kiedyś próbowałem tam dzwonić z komórki (rozłączyłem się, bo tylko sprawdzałem) i mi naliczyło kasę.
W przypadku wybierania numeru z komórki trzeba pamiętać, żeby wcześniej podać jakiś kierunkowy (dowolny).