Linkowanie "pewnego" serwisu

Grzesiu drogi, ten cytat jest boski :lol:

Nie wiem, czyj, i nie wnikam. Mogę się domyślać co najwyżej na podstawie tego tematu.

Ale treść nie przynosi chluby autorowi, niezależnie od tego, jakie emocje nim kierowały przy pisaniu tego.

Rzekłbym, iż nazywanie kogoś publicznie gówniarzem też jest obrażaniem, w związku z czym autor wypowiedzi powinien relegować sam siebie i dodatkowo donieść na siebie Policji. :lol:

Całe szczęście, że nie jestem userem na owym forum, bo musiałbym się odmłodzić, jako że nie byłbym z władzy.

W takim “fajnym” kraju jak USA zalogowałby sie u Was astmatyk, doprowadziłby do wyrzucenia siebie z forum, po czy na podstawie tego wpisu zrobiłby autorowi sprawę sądową o rasizm.

Wypadałoby pomysleć, zanim coś się napisze, tym bardziej, że (jak to ktoś już tu wspomniał), to userzy tworzą forum. Bez nich “władza” może co najwyżej dyskutować sama ze sobą, ale do tego wystarczy komunikator.

Dlaczego nie mam prawa się wypowiadać ? Zdawało mi się że jest wolność słowa.

To tak jak by ktoś kogoś zabił a w sądzie powiedział wszystkim że nie mają prawa go oceniać za to zabójstwo bo on był bardzo zły a tamten człowiek go bardzo denerwował itd.

Naprawdę myślisz że kogoś obchodzą okoliczności tego że on nie potrafi się zachować, bo co to ma do rzeczy?

Każdy może być na kogoś zły, ale nie każdy zaraz morduje osobe która go denerwuje.

a tak BTW to powiem że Ci co najgłośniej o policji i zgłaszaniu na nią krzyczą, najbardziej się jej przeważnie wystrzegają, co wiecej jak by przyszło co do czego nawet sytuacji i normalnych argumentów nie potrafili by przedstawić, mówie Ci wiem coś o tym :wink:

u nas nie dostaniesz żadnych linkow do tresci XXX (mowa o forum a nie raklamie na glownej stronie) oraz ZADNYCH crackow, seriali itp do gier czy programów - wiec skoncz pisac bzdety :? Nie wiesz - milcz

Masz prawo! Ale czy znasz całą tę sytuację, jaka była wtedy? Pozwoliłbyś sobie, aby gówniarz lat 15 pisał tu na forum odnośnie Ciebie niesprawdzone i idiotyczne komentarze? Wyzywał Ciebie od ćpunów itp??? Więc jeśli nie wiesz -> proszę nie wypowiadaj się wyciągając tylko kontekstowe zdania!

Jasne… Widzisz… Sam mam na “koncie” 5 userów, którym wysłałem zawiadomienia, że zakładam sprawę. O dziwo z 5-ciu 3 sprawy wygrałem. 2 zostały oddalone z powodu “nikłej szkodliwości społecznej czynu”. Sam osobiście nie pozwolę sobie, aby ktokolwiek pisał o mnie rzeczy, któe urągają zasadzie dobrego smaku, netykiety a tym bardziej obrażania mnie na forum bądź publicznie. Niektórzy z moderatorów po prostu wychodzą z założenia, że “niech sobie pisze i wyzywa”, przejdzie mu czy po prostu “przymykają oko”. Ja do takich nie należę.

Skończcie już te pogaduszki, Wasze sprawy - piszcie u siebie. Nikogo na tym forum to nie interesuje, kto, kogo i jak się to skończyło.

Jeżeli tak to będzie wyglądać, to temat zostanie zablokowany.

Temat dotyczy jednak innego aspektu tej sprawy i na tym proszę się skupić albo nie pisać.

tylko kto zaczął ??? Sam odkopaleś u nas w koszu temat sprzed kilku lat i sam podałeś linka do niego - tym samym to Ty zacząłeś a nie ktoś inny :!:

kadar albo sprawiasz wrażenie mało rozgarniętego, widząc tylko to co chcesz widzieć, albo sam nie wiem co.

Poczytaj dokładnie to co pisałem. I bierz pod uwagę cały kontekst w jakim to jest cytowane, linkowane etc. Tak to wiesz, możemy sobie pisać.

Sam siebie ośmieszasz

gdybyś nie podał linka do strony z naszego forum (i tak to już jest sprzeczne z waszym przekonaniem) to ani Grzesiek1 ani Magik ani JarekMk by tego nie komentowali - rozumiesz ??

Taaaaak? Pierwszy z brzegu przykład. Temat o Splinter Cell: Double Agent - linki do pobrania gry z Rapidshare, sugestie zmiany “lekarstwa”. Mam szukać dalej? Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę słowo crack. Przy okazji to zabawne jak działają skrypty forum, bo szukając słowa “crack” wyszukuje je i dopiero po wyświetleniu tematu zamienia “crack” na słowo “lekarstwo” zgodnie z regułami poprawiania słów z panelu administracyjnego phpBB. Do tego cieszące się wielkim powodzeniem tematy “szukasz filmu” i “szukasz MP3”. Faktycznie, jesteście czyści jak łza i prawdomówni jak politycy. Gratuluję samozaparcia i życzę wielu sukcesów w opieraniu się policji z takimi argumentami.

a ktoś linka podał do cracka czy seriala ???

kadar może ty już się nie wypowiadaj. Bo jeżeli stanowisko i formę, które prezentujesz jest właściwe dla Was, to tylko pogratulować.

Życzyłbym sobie, dla dobra obu stron, żeby wypowiadał się ktoś bardziej kompetentny i stonowany

Cofnij się parę stron i poczytaj listę pochwał z waszego forum.

Albo masz.

ZOBACZ na datę posta i na nasz obecny REGULAMIN - to było 2 lata temu a nie teraz :!:

User:

ToServeAndProtect

%pomocnik

Temat:

szukasz gry?? - pisz prosbe tylko! !!

Wysłany:

27.08.2007 12:31:02 Temat postu:

Panowie… Kończmy już ten temat, bo naprawdę zaczyna się robić kołomyja.

Proszę kogoś z Moderatorów o zamknięcie tematu i wywalenie “na bok”.

Dziękuję i pozdrawiam Was serdecznie.

zwykłe przeoczenie, nikt nie jest w stanie za panować nad całym forum- dzięki za info - dodam że ten user dostanie nagrode. Kto nie wierzy może sprawdzic po chwili :slight_smile:

Sugeruję skierować te słowa do Waszych przedstawicieli. Przypomnę, że user Naszego forum zadał pytanie dlaczego i dostał odpowiedź. W tym momencie, Wasi przedstawiciele zaczęli na czarne pisać białe, o formie nie wspomnę. Mimo, przedstawionych informacji, w dalszym ciągu z uporem godnym podziwu, ciągną temat idąc w zaparte. Dla Nas sprawa jest jasna i stanowisko nie ulegnie zmianie. Może ten temat przyczyni się do czegoś dobrego.

Nie zamykamy tematów bez potrzeby. Na pewni też, nie zostanie on usunięty.

Nie dostrzegasz istoty podania owego linku, w kontekście tematu, który teraz omawiamy.

To nie wykazanie wzajemnych relacji interpersonalnych pomiędzy userami i administracją Waszego forum było tego przyczyną, gdyż uwierz - na naszym Forum nikogo to nie ziębi, ani parzy - Wasza piaskownica, Wasze wiadereczka , Wasz piach - lepcie więc sobie z niego sami babeczki…

Konkretnie w tym linku ważna jest opinia wygłoszona przez Waszego usera yankeess , zadowolonego z różnicy jaką obserwuje na Waszym forum, w porównaiu do Forum dobreprogramy…

oto ten fragment - bowiem tu jest clou

89679b7d4eaa5d11m.png

I właśnie uwypuklenie tego - słusznego bardzo stwierdzenia, było jak sądzę przyczyną wskazania owego tematu przez Monczkina. :slight_smile:

a no forum musi sie z czegoś utrzymywać :mrgreen:

W sumie, to chyba nie ma czego komentować.

Poniższy przykład bardzo pięknie oddaje poziom osób, które są tam zarówno adminami, modami jak i zwykłych userów.

Tak to wygląda.

W ich mniemaniu, nie każdy godny jest ich forum - pokazali tutaj piękny przykład traktowania potencjalnych userów, którzy szukają pomocy na forach.

Dotyczy to tematu

Temat jest zarchiwizowany jako przykład.

Zaczęło się od:

52683cec891baa79m.jpg

i przeniosło do wspomnianego tematu: To są cytaty najciekawsze.