Linux instalacja przez wubi problem z bootowaniem

Witam mam problem z instalacją linuxa używając wubi opiszę co zrobiłem:

Zainstalowałem wubi wybrałem dysk d i 30gb miejsca instalacji wybrałem ubuntu 14 następnie rozpoczołem instalację wszystko dobrze lecz po ponownym uruchomieniu pc i wybraniu ubuntu wyskoczył błąd try(hdd0,0) prefix not fixed poczekałem chwilę i uruchomił się system a tak naprawde jego instalacja po pomyślnym zainstalowaniu pc uruchomił się ponownie i tym razem po uruchomieniu linuksa zaczoł się ładować i… pod ładowaniem ujrzałem błąd serious error were foundfor checking the disk drive for /

Ma ktoś jakiś pomysł??

Daj sobie spokój z Wubi, projekt nie rozwijany już, zawsze stwarzał problemy. Ma wylecieć w następnych wersjach ubuntu. Zainstaluj sobie ubuntu normalnie.

Rozwiązane nie wina programu podczas wyboru na tym różowym ekranie ubuntu klikamy e i tam gdzie jest ro zmieniamy na rw a jeśli ktoś ma problem to za squash jakoś tak niech da spacje i napisze nomode set

wracając do tematu mam kolejny problem tym razem z modemem huawei e355 zainstalowałem huaweii drivers na moim ubuntu;) lecz podczas instalacji wystąpił błąd z instalacją NDIS ktoś wie o co chodzi i jak to zainstalować?

Ok mam inne problemy ale nie będę pisał w tym temacie proszę o zamknięcie