Szukam darmowej alternatywy dla dostępu zdalnego, znalazłem LiteManager dostęp, na pierwszy rzut oka wszystko działa dobrze, za darmo dla 30 komputerów,
Ma ktoś jakieś doświadczenia z nią? jakie opinie?
Szukam darmowej alternatywy dla dostępu zdalnego, znalazłem LiteManager dostęp, na pierwszy rzut oka wszystko działa dobrze, za darmo dla 30 komputerów,
Ma ktoś jakieś doświadczenia z nią? jakie opinie?
Jedno pytanie: dlaczego nie chcesz używać TeamWiever’a? Jest to jeden z najlepszych i najpopularniejszych oraz co najważniejsze - wieloplatformowych - narzędzi tego typu. Dostęp zdalny możesz realizować nawet z… Androida! O ile mi się wydaje, do zastosowań niekomercyjnych jest za free, a jeśli chcesz tego używać komercyjnie, to - moim zdaniem warto zapłacić.
Co do tego LifeMenager’a, to wydaje mi się, że to będzie dobra propozycja, tylko nie wiem jak z wydajnością tego softu. Możesz spróbować, jak chcesz, bo wygląda to interesująco. Napisz potem, jak wrażenia.
#edycja
Sprawdziłem na stronie producenta i ten LiteManager również ma wersję na Andka, Maca, Windowsa. Tylko nie ma na Linuxa, więc będzie OK moim zdaniem - zwłaszcza, że darmowy TeamWiever generuje jakieś opóźnienia, czy coś. Spróbuj i napisz jak się sprawuje.
Zatrzymał się na litemanager dostęp jest łatwy i tani. Można dostosować swój osobisty ID router (NOIP)