Live czat poszukiwany

Poszukuje jakiejś strony internetowej, przez którą można się za pomocą kamerki i mikrofonu zobaczyć i porozmawiać z drugą osobą. Żeby nie trzeba było sie rejestrować, zakładać konta itd. Tylko wpisać swój nick i już żeby mnie łączyło z takim czatem. Dobrze, jakby na takim czacie nie było nikogo. Tylko ja i ta osoba. Żeby nas nikt nie podglądał. Wiem, że kiedyś był taki live czat na litere Q tylko nie pamiętam jego nazwy. Wpisywało się tam swój nick i klikało się w mikrofon albo w kamerkę żeby pogadać z osobą, która weszła na ten czat. Czy ktoś może mi pomóc ? Może ktoś pamięta nazwe tego czatu lub zna jakiś taki dobry czat ? Proszę o pomoc w tej sprawie.

https://appr.tc/

Chodzi o to, żebym miał wybór albo włączam kamerke i widzimy się w kamerce albo włączamy tylko mikrofon i gadamy sobie przez mikrofon. Czy ktoś może mi pomóc ? Chodzi konkretnie o to, żeby ta osoba właczyła swoją kamerkę i mogła do mnie mówić. A ja bym ją widział i slyszał natomiast ja kamerki nie włącze i ona by mnie tylko słyszała. Czy ktoś może mi pomóc ?

co nie mają Facebooka.

yahoo messenger
viber
camfrog
Był kiedyś taki czat z oczami. Na początku były takie oczy rozglądające się, a potem dopiero ładował się czat.
Jeśli chodzi o facebooka, to nie - bo niechce żeby ktoś widział moje imie i nazwisko. Czy ktoś może mi pomóc ?
Camfrog, viber i inne to są aplikacje na telefon. Juz pisałem, że chce wejsc z przeglądarki na taki czat.

To jest też aplikacja do pobrania na telefon, a ja niechce aplikacjj. Tylko chce wejsc przez przegladarke na czat taki i tam prowadzic video czat. Kto może mi pomoc ?

A sprawdziłeś? U mnie działa przez przeglądarkę.

Tak sprawdzałem i jest niebieskie tlo a pod tym jest opcja pobierania tego z google play i innych sklepow tego typu. Jak wejsc przez przeglądarke ?

Możesz założyć drugie konto jako falsyfikat facebook. Musisz wpisać inny e-mail, niż na swoim pierwszym koncie.

Wpisz nazwę spotkania, kliknij “GO”, na następnym ekranie masz możliwość włączenia czata przez przeglądarkę (Launch in web).

@anon67650823 Powiedz proszę mi, czy da się wejść na ten czat tak, żeby po wejściu odrazu nie właczała się kamerka ? Bo nie chce tak, ze jak wejde to juz mnie widać. Tylko żebym później dopiero mógł sobie włączyć obraz czy mikrofon. Da się tak ?

Szczerze mówiąc nie wiem, nigdy nie było mi to do szczęścia potrzebne. Musisz samemu pokombinować.

Wpisz w google “sex kamerki” i zaraz coś znajdziesz.