Log OTl + usunięcie upierdliwych skrotów

Prosiłbym sprawdzić loga pod względem rejestru zostały tu pliki które dawno nie istnieją chodź by w spisie dodaj / usuń programy + nie które mają w windowie swoje pliki a nie da się ich usnąć ;/

Programy które sprawiają problem :

-Systemowe IE

-Foxic reader

-Get Data Pack

-NFS (gra)

Chciałbym się tego całkowicie pozbyć + informacji o nie istniejących plikach / programach itd z rejestru.Robilem czyszczenie CC ale to za wiele nie daje .

nie wiem co to jest i czy bezpieczne jest tego usunięcie ale ,chciałbym się tego pozbyć :

c:\programy files\Common Files

dodatkowo całkowite pozbycie się

c:\programy files\DvD Maker

(nie ma pliku do unistalu a nie będę pogrążał ten system takim usuwaniem jedynie skrutów)

Jeżeli jest coś jeszcze co pozostało po czymś co już nie istnieje badź coś podejrzanego to takze proszę uwzględnić to w skrypcie dla OTL.

Jeszcze jedno zauważyłem iż WINDOWS waży 10gb ! Folder temp jest pusty,więc nie wiem co powoduje taką jego wielkość, gdyby można było to określić…

log > http://wklej.org/id/452500/

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Chciałbym zrobić backupa systemu na czystym bez zbędnych śmieci i syfu.

Pozdrtawiam

*** ,

Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu oraz popełniając błędy ortograficzne. Proszę zapoznać się w pierwszej kolejności z regulaminem forum, a następnie z tym tematem. Po zapoznaniu się proszę poprawić tytuł tematu, używając przycisku zmien.gif

Nie jestem pewny,jak jest w Windows7 który posiadasz,ale IE chyba nie można usunąć z systemu,gdyż spowoduje to niestabilność systemu(bo niektóre programy korzystają z jego funkcji)

proszę o wklejenie nowych logów na wklej.to