Ja dodam swoje trzy grosze i powiem że bezprzewodowy sprzęt jest cięższy, bardziej awaryjny, drogi w eksploatacji, robi zakłócenia i zwykle brzydszy (gdzieś muszą być baterie…), polecam wszystko na kabelku o ile chcecie chodzić po domu z klawiaturą i myszą, ale wtedy musze was rozczarować, zwykle myszy i klawiatury bezprzewodowe nie działają nawet przez cienką ścianę, a w prostej linni zasięg to zwykle ok. 5m, tak więc nie ma sensu.
1 podoba mi się (nawet bardzo) ale mam pytanie na allegroi jest za 119zł a w sklepie http://www.bino.pl/go/_info/?user_id=12 … d7f9b38559 za 202zł, skąd taka rużnica, czy ten wystawiający jest godny zaufania?
Złączono Posta: 28.08.2007 (Wto) 22:20
update
1 też przewodowa a ja chciałem bezprzewodową
teraz coraz bardziej skłaniam się ku zestawowi bezprzewodowemu
Ja tobie nie plecam ani myszy ani klawiatury bezprzewodowej, przy budżecie 200zł moge ci polecić taką przewodową kompilację, która nie będzie cie kosztowałą dodatkowych pieniędzy (akumulatorki, ładowarka itp), i będzie duuużo wyższej jakości, a więc jedna z najlepszych klawiatur jakie są (“G” serie to przerost formy nad treścią )
Ewentualnie jeśli przekonasz się do allegro (poprostu sam sprawdzasz sprzedawcę, głównie po komentarzach i jak masz pytanie co do produktu - czy odpowiada szybko i na temat) to przy tym samym budżecie
nie wiem czemu ludzie są uprzedzeni do allegro… ja już tyle razy tam kupowałem i sprzęt i buty i radia i wiatrówki i wiele innych i do tej pory nie miałem najmniejszych problemów…
a co do tematu to tak jak mówiłem za 150zł nie kupisz porządnego zestawu bezprzewodowego…