Po kilkakrotnym otwieraniu strony DB muszę się logować !! czy to normalne? i jaka przyczyna!
Jak musisz, wymagane? xD.
Konto 1Login masz, czy zwykle?
Cyrki po wykupie przez WP.
Tak to są cyrki po tym wykupie. Konto miałem założone w 2010 roku i wszystko poszło się …i niem nikogo kto by był w stanie to przywrócić!
@krystian3w Raczej @Lisek tutaj nie pomoże bo to już tylko konto. Podejrzewam że za sterami tego konta nie siedzi żywy człowiek. Natomiast @Docent kompletnie olał forum DP więc nie liczyłbym na jego pomoc.
@jozmusz47 Kiedyś już pisałem że aby odzyskać dostęp do swoich starych postów musisz poprosić np. @Radek68 na PW o połączenie starego konta z aktualnym. Innej możliwości nie ma.
Pozdrawiam!
Nie bardzo mam pojęcie jak tego dokonać.
@jozmusz47 Kliknij tutaj dobreprogramy - forum i jak zobaczysz profil @Radek68 to kliknij „Wiadomość”. W otwartym oknie wpisz temat wiadomości i poniżej treść i wyślij wiadomość klikając przycisk „Wiadomość”.
Pozdrawiam!
@Bartek7000 - przecież ja nie mam nic wspólnego z kontami na DP, ani z (durnym) 1login. Ja mogę tylko pomóc trochę na forum i nigdzie więcej.
Na PW napisałem pełny adres. Zero odzewu…
W tym samym temacie był jeszcze cały ten wątek:
Powtórzę - nie mam nic wspólnego z kontami na DP.
@Radek68 W porządku. Czyli @jozmusz47 musi szukać pomocy używając formularza kontaktowego który jest podany tutaj WP Pomoc.
Pozdrawiam!
Tak. To WP trochę skaszabilo DP. Dużo lepiej bylo kiedyś.
Bardzo dziękuję za chęć udzielenia pomocy a co zrobić jak nawywijali. Piszą, podaj konto! część dawno nie istnieje w pamięci 78 latka!
Piszą tak, bo teraz już nie ma logowania loginem i hasłem. Teraz zastąpił to 1login.
Adres e-mail, na który miałeś założone konto, to muszanski@onet.pl
Jeśli nadal masz do niego dostęp (a tak pisałeś na PW w sierpniu ubiegłego roku), to na ten adres (muszanski@onet.pl) zakładasz konto 1login. Wtedy będziesz mógł kontem 1login zalogować się również na DP jak i na forum na stare konto.
1login to taki Gmail od WP. Jedno konto do wszystkich usług.