Ustawienie swego obrazka

W jaki sposób umieścić obrazek w swoim loginie bo z wiekiem zaczynam zapominać.

W ustawieniach konta dasz awatar, jeśli o to hodzi. Hasło możesz zapisać w przeglądarce czy to na telefonie, czy komputerze. Jednak nikomu hasła nie udostępniaj!

W serwisie DP:

Dziękuję za pomoc udało się!! Temat do zamknięcia. Pozdrawiam kolegów.

@jozmusz47 Nie chcę być złośliwy ale czemu nie logujesz się na swoje stare konto @anon70869275 tylko zakładasz nowe?

Pozdrawiam!

@Bartek7000 Hasła może zapomniał.
@jozmusz47 To prawda?

A ty czemu usunąłeś stare i wracasz.

Niby tak, w innym wątku pytał do kogo pisać i widać zignorował wątek jak nawet Radek dał mejla na redakcję WP do spraw DP. Opcjonalnie zasłonili się np. RODO, że nie odzyska konta.

@krystian3w Bo nie dałem rady usunąć swoich komentarzy na portalu DP (jak już musisz wiedzieć). Nie da się wywalić komentarza inaczej niż usuwając konto. Ja przynajmniej nie dubluje swoich kont.

Pozdrawiam!

Odpowiem wszystkim kolegom, że kiedyś wpisywałem jozef47 i po ptokach byłem zalogowany a teraz kombinuję jak koń pod górę by zalogować się na stary logi i za nic nie wychodzi a ci się wyloguję już następne logowanie nie wchodzi mam komunikat o założenie nowego konta i tak w koło! Późnej mi ktoś pisze że zakładam nowe k-a nie robię tego celowo! Już pisałem o pomoc do DP i cisza zaraz minie miesiąc. Z wielką chęcią wrócę do starego konta bo jak by nie było tam byłem od 2010 r !!! i nie wiem jak zrobić ten myk by wrócić a wiek ucieka!
Dodam że na stronie DP mam swój awatar ale już tu wyskakuje jakieś J a nie mój KOS!

Wyskakuje „J”, bo nie masz na tym koncie awatara, tj. obrazka.

J pochodzi od pierwszej litery nazwy konta.

Na str. DP masz zalogowane swoje konto @anon70869275, a tu na forum @jozmusz47.

Coś spieprzyli na forum.

:laughing:
Raczej z 1login

Ale zrobili 1login i teraz jest inaczej (niestety). Pisałem już co należy zrobić:

Nie na nowy, nie na inny, a na ten stary adres. Nie chcę go tu podawać w pełnym brzmieniu, więc dam trochę gwiazdek. Chodzi o adres m********@onet.pl

Szanowni koledzy, niewątpliwie nie dorównam wam wiedzą jaką posiadam więc co mam zrobić by się zalogować na stary login, już przeszedłem usunięcie zaćmy, pewnie od komputera :-))

Wchodzisz tu:

Tam klikasz „załóż nowe konto”

Potem wpisujesz swój adres e-mail (ten m*******i@onet.pl) i ustawiasz jakieś dobre hasło, które 2 razy wpisujesz.

Klikasz „Dalej”

Potem zaznaczasz dwie pierwsze zgody:

Klikasz „Akceptuj i utwórz konto”

Na Twój adres na poczcie onet przyjdzie e-mail aktywacyjny z kodem PIN

Przepisujesz go w odpowiednie pole

I klikasz „Potwierdź rejestrację”.

Tu masz jako taką pomoc do zakładania konta:
https://pomoc.wp.pl/1login/inny-adres-do-zalozenia-konta

@jozmusz47 Co do avatara to powtórzę to co kiedyś pisałem w innym temacie. Avatar zmieniasz w ustawieniach swojego konta na portalu DP. Forum DP bierze te ustawienia z portalu. Po zmianie avatara z poziomu portalu DP zobaczysz nowy avatar zarówno na portalu DP jak i na forum DP. Będąc zalogowanym na portalu DP kliknij link Logowanie - dobreprogramy i w sekcji „Awatar” kliknij „Wybierz grafikę”. Po wybraniu pliku JPG z awatarem kliknij „Wyślij”. Po zakończeniu wysyłania pliku przewiń stronę na dół i kliknij „Zapisz”. Jeśli po kliknięciu „Zapisz” nie widzisz avatara na forum DP musisz się wylogować i zalogować ponownie.

Pozdrawiam!