Logowanie dziwny problem


(Adammaj) #1

mam taki problem ze zakladam haslo logowania i haslo zawiera literke Z a jak sie loguje to zamiast tej literki musze wpisac Y bo innaczej nie moge sie zalogowac wyskakuje mi ze zle haslo.mialem tak wczesniej ze jak pisalem np sms z bramki to tez mi zamiast Z wyskakiwalo Y ale pomoglo zmiana zw tej malej klawiaturce na polski z polski214 i teraz jak pisze to Z jestZ ale jak sie loguje to niejest tak.co zrobic?


(Piotr 007) #2

musisz przełaczyć jeżyk w komputerze na : "polski programisty"


przełączasz to w pasku języka:

Powinien być on widoczny na twoim pasku zadan:

65211364d06bd235.jpg

jeśli go nie ma to naciśnij prawym przyciskiem na

pasek zadań =paski narzędzi=pasek języka


(Adammaj) #3

przelaczylem i mam caly czas przelaczone jak teraz pisze to jest ok ale p[rzy logowaniu juz nie


(Piotr 007) #4

jaki masz system ?? ??


(Adammaj) #5

Xp home edition


(Marunde) #6

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem temat, ale spróbuj najpierw zmienić na "polski (programisty)", restart kompa i dopiero wtedy załóż hasło.


(sdar) #7

qwert77 Na forum obowiązuje używanie polskiej pisowni (włączając w to znaki typu ą, ś, ć, ł, ó itd). Zastosuj się proszę do tej zasady i popraw błędy. W przeciwnym wypadku temat może wylądować w koszu.

Jeśli chodzi o sam problem to usuń wszystkie inne układy klawiatury (jeśli z nich nie korzystasz ) poza polskim - programisty. Wtedy nie będzie się miało na co przełączać :wink:


(Adammaj) #8

Wykasowałem już wszystkie inne języki i nadal jest to samo.przypominam ze tylko przy logowaniu.

CO ROBIC!??


(Arek Wingert) #9

ustaw sobie hasło bez z i y .. mi jak to sie robilo to skorzystalem z zamieszczonej tu porady na to przelaczanie klawiszy.


(Monczkin) #10

qwert77 za chwilę dostaniesz ostrzeżenie. Byłeś poproszony przez moderatora o coś.


(Ramirez1) #11

A jest taki skrót u mnie w Win Xp HE OEM działa zrób tak:Przytrzymaj Control i wciśnij raz Shift i już masy literkę Z zamiast Y obojętnie który wciśniesz Control i Shift