Logowanie+haslo


(Lammermoor) #1

Mam pytanie-czy kazdorazowo przy logowaniu do Forum musze wpisywac haslo?Wczesniej wpisywalam tylko login a haslo samo wskakiwalo,zaznaczam opcje"loguj kazdorazowo"ale nie dziala.


(adpawl) #2

-Sprawdź ustawienia przeglądarki dot. cookies...

czy czasem nie masz wyłączonego zapisu ciastek.

-Może ciasteczka są blokowane przez firewall/antywirus, czy inny program typu Ad-Wath, PestyPatrol itp...

Wyczyść cache i cookies przeglądarki - spróbuj się zalogować...


(Lammermoor) #3

Pliki cookie mam ustawione w zakladce Prywatnosc na domyslne ,czyli sredni-zmienic?


(adpawl) #4

Nie ma takiej potrzeby...(tu wygląda ok)

Sprawdź jeszcze:

Może ciasteczka są blokowane przez firewall/antywirus, czy inny program typu Ad-Wath, PestyPatrol itp...

(Damian) #5

Czyli, powyłączaj na chwile wszystkie firewalle i tego typu programy na czas sprawdzania i wtedy spróbuj dać "Zaloguj mnie automatycznie"


(Lammermoor) #6

Wylaczylam Avasta i Kerio i problem dalej ten sam.Mam jeszcze Spy Sweeper+Spybot,tych nie wylaczalam,ale nie ustawialam nigdzie zadnej blokady,gdyby nawet byla to jak ja znalezc i gdzie?Zauwazylam,ze korzystajac z pomocy wyskakuje komunikat,ze formanty activex sa tak ustawione,ze moze byc problem z odczytaniem tekstu-nie wiem,moze to nie na temat ale jak to zmienic?Musialabym uzyc niestandardowych ustawien a jak kiedys tak zrobilam to mialam klopot w ogole z odczytywaniem stron(czy to moze byc przyczyna?).


(fiesta) #7

Przywróć domyślne ustawienia przeglądarki oraz wszystkie poziomy zabezpieczeń ustaw na średni. Wyczyść zawartośc folderu Temporay Internet Files.


(Lammermoor) #8

Witryny z ograniczeniami tez na sredni?Wyczyscilam folder Temporay Internet Files i dalej musze wpisywac haslo!-czy folder C\Dokuments and Settings\Administrator\Ustawienia lokalne\Temp tez moge wyczyscic?Co jest,czemu dalej mam ten problem z logowaniem?