Logowanie na stronkę


(Piotrek Płatek) #1

Witam !

Jak zrobić logowanie na stronkę ? Że na głównej jest pole do zalogowania/zarejestrowania i niektóre materiały są zastrzeżone ?

PZDR


(adpawl) #2

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=35341

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=35400

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=34065

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=30935

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=39350

Wystarczy skorzystać z szukajki. :wink:


(adam9870) #3

Najlepiej zainstalować jPortala i w nim zrobić stronkę.

W nim jest gotowy panel logowania i można zrobić dużo więcej rzeczy na stronce przy jego pomocy.


(Piotrek Płatek) #4

nie, nie CMS być zły. HTML, CSS, PHP, JS - to dobre być.

Wiesz, nie prowadzę stronki dla jakichś ściśle określonych celów, tylko w sumie dla siebie, dla przyjemności.

Nie wiem, może jestem troszkę dziwny, ale czerpię wiele przyjemności z walki z tworzeniem stron.

Także, takie ułatwienia nie wchodzą w grę

PZDR


(adpawl) #5

:smiley:

No to jeszcze podstawa: http://www.google.pl/search?ie=UTF-8&oe … +logowania