Losowy wydruk dużej ilości plików PDF

Witam, 

Jak posortujesz dokumenty w oknie, zaznacz wszystkie dokumenty do druku daj prawy klawisz i print NA PIERWSZYM dokumencie, nie na jakimś losowym.

To nie rozwiązuje problemu , i tak wczytują się losowo, wina leży po stronie explorer’a albo Adobe Reader’a w/g tego co zaobserwowałem , samo otwieranie przebiega losowo, robiłem też próbne wydruki do pdfcreatora który przyjmował kolejność za każdym razem inną . Sortowanie w folderze też nic nie daje. 

Wina jest po stronie systemu, nie chciało mi się dochodzić czy to data ostatniego otwarcia czy lag systemu wpływa. Ale na 100% wpływa.

Prawdopodobie na kolejność ma wpływ zapis w rejestrze o dacie ostatniego otwarcia pliku ale dokłada się jak co się szybko otwiera.

Aby otwierać alfabetycznie (powtarzalność 100%), otwieraj z poziomu readera, tam też możesz zaznaczyć dowolną ilość do otwarcia.

Okej , faktycznie sprawdza się Twoja podpowiedź ,ale jak będę miał 20+ dokumentów wszystkie i tak muszę ręcznie wysyłać do drukarki , a chodzi o łatwy sposób żeby wydrukować cały folder ( chociaż po tych wszystkich manewrach okazuje się że nie jest to tak proste jak powinno być )

Witaj kadmil.

A zastanawiałeś się nad programem do zarządzania drukowaniem?

Takim jak Print Conductor?

mój antyvirus wykrywa Maleware w pliku instalacyjnym -_- 

Witaj ponownie!

To może być false positive.

U mnie w PDF Creator także wykrywa złośliwy kod, a jestem pewna, że go tam nie ma.

Jeżeli jednak boisz się tego oprogramowania, poszukaj alternatywy, która w Twoim antywirusie się nie zaświeci :slight_smile:

Jestem przekonana, że usprawni Ci to wydruk. Moja mama korzysta z takiego oprogramowania w kancelarii.

Pozdrawiam!