sciagles kurcze czlowieku czy ty regulamin czytasz a pozatym bujasz poniewaz premiera 13 odcinka jest w przyszlym tygodniu w czwartek w nocy,wiec jakim cudem mozesz miec wczesniej bo napewno nie z p2p ani z roznych takich,
I co z tego - masz się czym chwalić :o
Mylisz sie Faja ich było 23 a Ethan był w grupie tam gdzie Jack i inni, w tamtej grupie sprośród innych był nie jaki Goodwin-ale nie po to piszemy tu by popsuć komus zabawe i opowiedziec cały serial z góry.
no sory moja pomylka ale co do sezonow sa 2 teorie albo bedzie 108 odcinkow(skad te liczbe znamy ;D) albo rowno 4 sezony
Mojego kumpla wujek ponoć zajmuje sie transportem na planie zdjęciowym LOSTA .Ten kolega nie wiem skąd ale jak puszczali dopiero u nas LOSTA w Telewizji to on juz mial pare odcinkow z 2 seri, nie wiem czy mu wujek nie wysyla za nim jest jeszcze premiera odcinków :D, będe musiał z nim pogadac moze mi pożyczy dysk 8) .
To normalne bo w innych krajach juz dawno leci 2 seria więc sie nie dziw
Spoko daj cynk jak będziesz je mieć - producent pewnie się ucieszy z darmowej dystrybucji i nagrodzi wszystkich dookoła
opowieści dziwnych treści… :hahaha:
a mój wujek mieszkał na tej wyspie w stacji łabądź i przywiózł mi trochę batoników :rotfl:
W USA już dawno leciały te odcinki,więc kolega urucomił p2p i no właśnie albo On albo Ty kitujesz
Niewiecie czy jakies czasopismo/gazeta ma jakis dodatkek typu Plakat lost?
PS;
Widzieliscie juz trailer 14 ocinka kurcze fajny a w nim : Zegar nareszcie stanie
Widziałem,ale nie oglądałem,jak zegar stanie to będzie ostatni odcinek
kurcze moje wrazenia z odcinka sa takie mieszane ze hej i te hieroglify niezle a ta maszyneria jak sie wlanczala i sayid jak torturowale zekomego rozbitka kurcze nawet nawet odcinek a przyszly to bedzie jazda gdy clair sobie przpomnij jak ja porwano i gdzie znajduje sie kolejny bunkier zapowaida sie goraca a to juz za niecaly tydzien
film jest swietny oglagalem od 1 odcinka naprawde wciąga tylko kiedy 2 seria???
Druga seria już leci ale w tv publicznej ukarze sie jesienią
lub na AXN dzis chyba 5 odcinek a na ABC 15
ja tam ściągam z netu i mam wszystkie jakie się ukazały w stanach
I czym sie chwalic ze jestes piratem ?Poczytaj regulamin… :!:
SWAT coś czuję, że Twoja kariera będzie krótka
w sumie można też przeczytać co było w ostatnim odcinku :
następny dopiero :
1 marzec 2006
Nie moge się doczekać kiedy bendzie enmitowane na TVP 1 oczywiscie Lost 2 ale to dobiero bendzie Jesieniom na pączontku wrzesnia.