Witam,
Mam pytanie dotyczące LOTUSa 7,0. W wersji podstawowej nie można wysyłać maili bedac uzytkownikiem bezpłatnych kont pocztowych. Wiem, że można to zmienić zmieniając flagę w lotus.ini. Czy ktoś wie- jaką?
Pozdrawiam!!
Witam,
Mam pytanie dotyczące LOTUSa 7,0. W wersji podstawowej nie można wysyłać maili bedac uzytkownikiem bezpłatnych kont pocztowych. Wiem, że można to zmienić zmieniając flagę w lotus.ini. Czy ktoś wie- jaką?
Pozdrawiam!!
A kto powiedzial, ze nalezy zmienic flage w notes.ini. To nigdy takie proste nie bylo . Dawno 7 nie ogladalem (jestem z Lotusa w IBM) ale robi sie to zupelnie inaczej. **************************** Uwaga: odpowiadam z opoznieniem. Moge podeslac dokument opisujacy konfiguracje zewnetrznych kont pocztowych w 6, co na pewnoi nie uleglo zmianie w 7.
zmarek proponuje poczytac do czego jest forum Dobreprogramy.
Witam…
zmarku… Informacje o notes.ini otrzymałem kiedys od jednego z internautów, więc nie mogę ręczyć za ich autentyczność ani 100% skuteczność. Będę wdzieczny za wszelkie informacje na temat lotusa. Program jest (i tu kilka pozytywnych przymiotników) i dlatego jestem tak nim zaaferowany. A tak zaupełnie poza głównym tematem: jest spolszczenie już do tej wersji?
Pozdrawiam,
Rafał (rafal.tychy@poczta.onet.pl)
Szukam przewodnika w jezyku polskim dla LN7. Ma ktos jakies ciekawe linki, badz tytuly ksiazek?