Luka w regulaminie

Dla mnie to jest oczywiste… czerwony dla adminów i zielony dla modów… :P:P:P ja będe pisał na niebiesko! Słyszeliście ?! JA BIORĘ NIEBIESKI!! :P:P:P

Nie zauważyłem że cytuje… :oops: :oops: :oops:

DrDxtro : nie przekręcaj wypowiedź poprzedniczki!

PS

:lol:

No to proszę, zbanujcie mnie. A może tak liścik do abuse?

Od dziś wprowadzam zasadę, że każda osoba czytająca moje wpisy musi mieć na nogach kalosze. :diabel:

Żenada… Jak małe dzieci…

Czarno to widzę… wyłapałeś zakaz pisania. Jak zastanowisz się nad sobą - a właściwie Twoim sensem istnienia na tym forum, to wtedy zgłoś się

Sprawa jest wg mnie oczywista:

Jeżeli będzie zmiana w Regulaminie ws. odcieni też , to całe Forum się oczywiście temu podporządkuje!

A dopóki nie ma, to te inne oliwkowe i buraczkowe mają się prawo bawić.

A tak szczerze mówiąc, to nie wiem o co biega z tymi kolorami i po co aż takie regulaminowe zastrzeżenia… :roll:

Dlatego też, jak mają być z tego powodu kolejne nieprzyjemności (a to połajanki na PW do autora topicu, a to zakazy pisania dla innego usera) i obawa, że się będziemy drygać, czy aby dobrym kolorem piszemy :mrgreen: - niech Admini zlikwidują dostępność palety kolorów i to jeszcze z tymi “zakazanymi” na dodatek! !!

Po co kusić diabła…

Proste rozwiązanie - piszemy wszyscy jak jeden mąż na “czarno”, nie daje się nam zakazanych kolorów do ręki to i nie ma problemów…

I co na to Orwell ze swoim “Rokiem 1984”? :lol:

A jak ktoś będzie mądry to i tak będzie pisał w takich kolorach jak zechce bo PHP obsługuje pełną paletę kolorów 8)

[color= ********][/color]

W miejsce gwiazdek wystarczy wstawić angielską nazwę koloru lub jego kod :stuck_out_tongue:

To co powyżej :twisted:

Dobrze wiesz, że to wiem i akurat nie miałam tego na myśli dosłownie , a pisałam z oczywistą ironią…

Z tą “zakazaną” paletą kolorów, miałam na myśli fakt, że nie operuje się w ogóle kolorystyką, mamy prikaz pisać na “czarno” i nawet można by to ująć w Regulaminie! :mrgreen:

Czyli zgodnie z koncepcją Orwella!

Moim zdaniem mogło by się takie coś w regulaminie znaleźć, czy nie widząc tych kolorów od siebie, odróznicie je?

abcdef (#FF0000)

abcdef (#ff0033)

abcdef (#cc0000)

abcdef (red)

:PPP

Nie bardzo widzę sens tworzenia wykazu wszystkich odcieni.

Przecież tu chodzi o wprowadzenie pewnego porządku

i przejrzystości forum. Dlaczego to jakiś User, który wszedł

tutaj, ma mieć problem z odróznieniem posta od uwagi Admina

czy Moderatora.

Stąd pewne zaufanie w stosunku do piszących, że zrozumieją

sens tych ustaleń i nie będą korzystać z zastrzeżonych barw

( wraz z ich odcieniami ) :slight_smile:

A, że zdarzają się tacy, co tego nie rozumieją - no cóż :x