Witam. Mam problem z grą Mafia 2. Na wstępie dodam że gra jest oryginalna kupiłem ją na steamie. Problem jest taki że od 2 rozdziału został mi cel na mapie walnij się na kanapie w kuchni by się przespać. Link do screena https://zapodaj.net/65194b6f0c692.jpg.html jest to irytujące bo ciągle mylę drogi na mapie i zamiast jechać do celu misji jadę do łóżka. Wie ktoś jak kto naprawić? Sprawdzałem spójność plików gry i przeinstalowywałem grę kilka razy i zaczynałem grę od nowa. Z góry dzięki za pomoc
To idż do łóżka,a potem jedż do drugiego celu.Czasami gra wymaga przespania się postaci,aby pchnąć fabułę do przodu,tak już ma,dopiero potem pokaże ci jeden konkretny cel.Działaj na orientację,wyświetl sobie całą mapę i zapamiętaj gdzie jest drugi cel.
właśnie się przespałem i przeszedłem do 2 rozdziału teraz nie mogę się położyć klikam e obok łóżka i nic się nie dzieje. Mogę normalnie kontynuować fabułę i grać ale jest irytujące bo ciągle mylą mi się drogi.
Ustaw sobie punkt orientacyjny na drugim celu.
Piszesz, że mylą Ci się drogi. Musisz drogę zapamiętać i tyle.
Ale to nie jest błąd, gra została w taki sposób zaprogramowana.
@paweeloss to jest błąd. sprawdź sobie na dowolnym filmie z mafii 2 na internecie że każdy ma tylko 1 cel a ja mam ciągle że muszę iść spać.
hej, naprawiłeś ten błąd w jakiś sposób? Też go teraz mam i nie wiem jak go naprawić…