Witam,
ostatnio znów zaczołem grać w Mafie ale za cholere nie moge przejść tego wyścigu.I moje pytanie jest takie do tych co jeszcze w to grają czy mógłby mi ktoś przesłać save zaraz po tej misji z wyścigiem bardzo Was o to prosze!
Witam,
ostatnio znów zaczołem grać w Mafie ale za cholere nie moge przejść tego wyścigu.I moje pytanie jest takie do tych co jeszcze w to grają czy mógłby mi ktoś przesłać save zaraz po tej misji z wyścigiem bardzo Was o to prosze!
Wyścig nie jest trudny…po prostu jedź ostrożnie na zakretach. Jak będziesz jechał ze średnią szybkoscią, ale kazdy zakręt pokonasz poprawnie to nie ma szans zeby cie dogonili i wtedy zwyciestwo jest pewne…to jest mój sposob, dzieki któremu bardzo szybko przechodzę tę “misję” a mafie przeszedlem juz 4 razy i to zawsze skutkuje…
Dragon15 masz zainstalowane pacze do tej gry ??? one wlasnie obnizaja poziom ciezkosci tego wyscigu .
Pacze znajdziesz pod tym linkiem :
Klin nie mam ale skoro tak mówisz to zainstaluje.A wiesz skąd mółbym go ściągnąć?
Hej!! NA wyscig jest sposob!! Jedz torem i po jakichs 100 albo 200 metrach nie pamietam juz jest skret w lewo na polna droge. ta droga prowadzi przez srodek areny i jest gigantycznym skrotem. Zobaczysz o czym mowie tylko znajdz ten skret w lewo. Jedziesz wtedy ciagle prosto i ladujesz prawie przy starcie. Pzdr. Jak czegos nie bedziesz wiedzial to pisz.
gladzio, jest ten skrót ale gra tego cheatu nie zalicza
Jeżeli masz zainstalowanego patcha to trick ze skrótem nie zadziała, jeżeli nie masz to robisz tak: Jedziesz przez ten skrót a po wyjeździe z niego wciskasz na klawiaturze numerycznej “0” to powoduje że ustawia Cię na starcie i masz 1 pozycję i robisz tak kilka razy i po wyścigu
Witam mam jakiś błąd w grze, gdy wykonuje misje z bankiem, to gra sie poprostu w pewnym momęcie wyłącza czy mógłby mi ktoś dać save po tej misji ? plx bo inaczej nie przejdę dalej
moje gg 6594392 dzięki i pzdr
ja z wyścigiem poszedłem na łatwiznę, ściągnełem trainera do gry, i byma w nim opcja, dzięki której nie musiałem się ścigać, wystarczy że wcisnąłem podczas wyścigu jakiś tam klawisz ( od f1 do f12) i po wyścigu. Nie pamiętam jak się nazywał ten trainer ale warto poszukać.
To po co w ogóle grać w Mafię, jak najlepsze momenty gry będziecie przechodzić trailerem czy ladując save-a… Oo
Najlepsza gra w historii-warto się pomęczyć i samemu przejść tą misję a przed wyścigiem można ustawić poziom trudności a na najłatwiejszym ten etap jest naprawdę bardzo prosty
No nie wiem czy tam zaraz najlepsza, ale na pewno jedna z lepszych. Ale popieram i zgadzam się z Tobą.
Jak dla mnie jest to najlepsza gra w historii. Mimo już starej-nie powalającej na kolana grafiki gra jest świetna. Zawdzięcza to przede wszystkim fabule-niezwykle filmowej. W tą grę gra się jakby oglądało się ciekawy trzymający w napięciu film sensacyjny. Mistrzostwo. Mam nadzieję że Mafia 2 będzie równie dobra-autorzy sie skupią się głównie na grafice lecz na fabule, zadaniach, scenariuszu i wykonaniu oraz dopracowaniu silnika gry, bo chciałbym sobie w nią pograć.
P.S Kiedy będzie MAFIA 2?