Witam. Mam problem z przejściem misji “Wyścig”. Ma ktoś może sava po tym wyścigu albo linka do save`ów do gry Mafia???
Spróbuj jechać bezpiecznie nie wariuj samochodem, a wygrana jest bezproblemowa, choc moze sie wydawac ze cie prześcigną, ale na prostej to ty jesteś górą. Spróbuj pojechac tak jakby nie bylo rywali nie mysl o nich, tylko skup sie na swojej jezdzie a powinno być dobrze. Oczywiście zbyt wolno tez nie mozna jechać(na długiej prostej pełna para), ale na zakretach jedz ostroznie…prędkośc na zakrętach niech będzie drugorzędna.
No tak. ale jak np. jade powoli w zakrętach to przeciwnicy na mnie wpadają a wtedy Nadsterowność i ląduje na trawniku
Jeżeli w którymś momencie będziesz na prowadzeniu to będzie ci latwiej bo nikt nie będzie ci przeszkadzał i dojedziesz do mety na prowadzeniu…no nie ukrywam ze na poczatku jest walka, nie zawsze za 1 razem mi sie udaje wygrac, ale dość szybko, a że jakimś wyjadaczem nie jestem to tobie pewnie tez sie uda. Powodzenia
a masz może linka do sava po wyscigu. albo mod który umiżliwia zmianę przeciwników i liczbę okrążeń?
No niestety nie mam - nie był mi potrzebny. Ale w grze mafia troche się jarzę, dlatego na przyszłośc mogę pomóc…(przeszedlem grę 4 razy)
Niewiem czy wiecie ale jest patch do gry ktory ja aktualizuje i rownierz obniza stopien trudnosci wyscigu .
(bylo sporo skarg od graczy ,ze wyscig jest za ciezki no i wyszedl patch …tylko niestety niewiem jak jest on oznaczony … .)
Ja się męczyłem z wyścigiem pare dni, a tu tak z nikąd patch wylatuje i obniża poziom gry…
Ja mam jedną dobrą radę…bądz spokojny i skoncentrowany…
Jak się wkurzysz i będziesz chciał to przejść pod wpływem gniewu to nie powiedzie Ci się…
Najlepiej daj sobie spokój z tą grą na 1 dzień i wróć do niej pojutrze…
jest taki patent jedziesz i zobaczysz zjad zatarasowany przez barierki omin je i gdy wyjedziesz na droge nacisnij przycisk 0 na klawiaturze numerycznej wtedy wyladujesz na mecie na 1 miejscu i tak powtarzaj trika do konca okrazen
Złączono Posta : 19.10.2005 (Sro) 22:04
jak chcesz to mogl bym ci sava skolowac bo przeszedlem niedawno znow mafie ale ten patent powinnien zadzialac
Dix: kontrola gniewu to tez dobra zecz
Najprosciej przejechac ten wyscig tak… nie uzywaj hamulca tylko w odpowiednim miejscu hamuj silnikiem i skrecaj no i oczywiscie nie wjezdzaj na trawe bo jak zlapiesz pobocza to od razu robisz koleczko. Postaraj sie nie wyjezdzac na trawe a wszystko bedzie dobrze
Haha trza być sprytnym ja do nich (chyba) nalerze, zrób tak (grałem w tą grę 2 lata tamu więc mogę niepamiętać) zaraz na początku toru(nie pierwszy) wjedź w ten kawałek zagrodzonego toru i naciśnij “0” to po prawej stronie(chodzi o ten guzik który przenosi cie na trase jak masz wypadek niejestem pewien czy to ten. Jerzeli nie pokarześ nię prze linią mety to musisz przejechać ten zagrodzony tor i wjechać na tor(chyba zaliczyć chekpoint) to wtedy naciśnij ten guzik i pokarzesz się przed metą i tak wszystkie okrąrzenia. Zdublowałem tak z 4 razy oponęt€w jakby co to pisz ty??
Dobra wykorzystałem już ten bug w grze.
Dzięki.
To nie jest bug, to EA zrobiła specjalnie!!
Przecież to jeden z najciekawszych elementów gry!
Męczyłem się z tym dwa dni… ale w końcu… się udało!
Wlasnie ja tez sie z tym meczylem grajac w Mafię, ale po wielu próbach wreszcie się udalo. I to bez zadnych trików. A jaką mialem satysfakcje.
Wygrałem wyścig za pierwszym razem i to bez jakichkolwiek oszustw
a i przy okazji to wyścig podobno jest łatwiejszy jak się ma patcha 1.2