Mail po angielsku

dostalam maila o takiej tresci co on oznacza prosze o przetlumaczenie

CALL FROM YOUR COMPUTER TO ANY COUNTRY OF THE WORLD WITHIN 3 MONTHS FOR FREE

THERE ARE NO ANALOGUES, THE PRODUCT IS UNIQUE

THE AMOUNT OF BETA VERSIONS IS LIMITED

THIS IS BETTER AND CONSIDERABLY CHEAPER THAN SKYPE

TRY IT NOW

TEMAT MAILA

SET UP

Tłumaczenie dość dokładne, jednak to, co było niezrozumiałe, zaznaczyłem znakiem zapytania.

raczej spam :smiley:

To jest reklama darmowych rozmów telefonicznych.

Początek wiadomości:

" Dzwoń ze swojego komputera po wszystkich krajach świata przez 3 miesiące za darmo.

Nie ma żadnych odpowiedników, produkt jest bezkonkurencyjny

Ilość wersji beta jest ograniczona

To jest lepsze i wydatnie tańsze niż Skype

Wypróbuj teraz "

PS: Do mnie przychodzi pełno takich mejli… Raczej w nie nie wierzę.

Kiedyś nawet dostałam powiadomienie od FBI że wchodze na nielegalne strony www :mrgreen: To było naprawdę zabawne 8)

A jeśli chodzi o programy dzięki którym można rozmawiać za darmo to sprawdź sobie InternetCalls który jest dostępny na http://www.internetcalls.com

Nie wiem, czy mieszkając w Polsce da się z tego korzystać, moja kumpela próbowała, ale coś nie bardzo. Za to w Angli hasa świetnie i dzownie sobie za darmo do Polski po 300 minut tygodniowo :lol: :slight_smile:

Wszystkie programy tego typu w naszym kraju nie działają. Dzwonić można, jednak przez jedyne 5 minut. Zachęta jest ciekawa, ale nie dotyczy regionu gdzie monopol ma, wiadomo kto, na obsługę telefonii.Miałem taki programik i tak się zachowywał. Po wejściu na stronę domową, doczytałem się , że nie dotyczy to Polski i paru innych krajów. Świetnie funkcjonuje w większości państw europejskich, ale raczej na zachód od Odry…