Witam. Od dłuższego czasu jestem czytelnikiem Waszego vortalu. Lecz przykrym zbiegiem okoliczności musiałem przeoczyć demonstracje odnośnie “Mała sieć domowa w Windows XP”. Temat jest mi teraz niezmiernie bliski gdyz dostałem drugi komputer i w domu utworzyłem sieć LAN opartą na systemie Windows XP. Niestety jak klikam na linka w newsie o nowej demonstracji do demonstracji o sieciach i XP to po wybraniu której kolwiek (a bardziej interesuje mnie o lepszej jakości) pojawia mi się błąd “Account Suspended” i nie moge pobrać demonstracji. Jest może możliwość ściągniećia jej skąd kolwiek?? Jeśli nie to może można przesłac ją na maila (w tym wypadku muśle o mniejszej i gorszej wersji chyba że w gre może wchodzić podzielenie demonstracji)??? Bardzo dziękuje z góry za odpowiedź i licze na rychłe załatwienie sprawy.
Przenoszę do działu O vortalu
Niestety, kolega ma rację. Od siebie dodam, iż druga demonstracja, o ochronie przed spyware i adware, również nie działa (sprawdzane na Operze i IE ). W jednym i drugim przypadku nie można wyświetlić strony.
Wczoraj jeszcze działa (puszczałem ją swoim podopiecznym za pmocą projektora multimedialnego).
Pewnie to przejściowe problemy. Niestety jak admini jutro nie bedą zaglądac na vortal i forum trzeba będzie poczekać z tym do poniedziałku.
Ja ze swojej strony próbowałem Firefoxem 1.0 i Iternet Explorer 6.0. Skoro trzeba czekać to trudno. Ale mam nadzieje że się doczekam…
Tego możesz byc pewien.
Sory że tak późno ale dziękuję sprawcy tego, że wreszcie mogłem we środe oglądnąć rewelacyjną prezentacje odnośnie sieci pod Windows XP.