Małe fps w csgo przy nawet dobrym sprzęcie

no to fajnie że chujowy komp kupiłem

A ludzkie oko widzi max. 25 fps.

Wracając do tematu: wyłącz niepotrzebny soft (klienty Steam i Epic, Discord, Chrome), zwolnij maksymalnie użycie RAM i sprawdź ponownie. Jeśli okaże się, że dużo wolnej pamięci sprawia, że gra chodzi lepiej, to kup dodatkową kość RAMu. A jak dalej będzie ciął, to oddaj ten chujowy komp dla powodzian.

z wszystkiego co wymieniłeś korzystam jak sam windows połowe ramu zabiera

ja zmniejszyć zużycie ramu na google.

Wyłączyć google?

nie dobra chyba do kupie 8gb ramu bo się nie da nic robić

Zdezinstalować Google, sa inne, lżejsze pzreglądarki. :slight_smile: Bonusem jest mniej śledzenia. :slight_smile:

Wystarczy wyłączyć na czas gry.

Zaraz wysle film z testu na botach czy np. jak jest więcej osob to ramu więcej zżera?

dobra mam life hack na 300 fps bede sie w niebo patrzal

Czy większa ilość osób to wpływa na ram czy coś innego?

już chyba wiem w czym problem odpalilem chroma i fps spadł do 100 - 150 musze dokupić ramu i bedzie git wydaje mi się że im więcej ludzi tym więcej ramu zżera

W procka też to bije, na starych quadach potrafiło od 90 kilku do 50-60 spadać przy stzrelaninie na 3 osoby.

.dobry ten ryzen 5 2600?

Coś tu jest mocno nie tak, ja na takich ustawieniach na Integrze 2500U mam niewiele mniejsze FPS - 120.
Pobierz MSI Afterburner, odpal wszystkie staty w nim i nagraj jeszcze raz taki filmik z 20 botami jak dasz radę.
BTW: Z ciekawości bez afterburnera nagraj taki filmik z 1080p i średnimi ustawieniami.

jak wszystkie staty co mam zrobic bo nie ogarniam

co mam zaznaczyć?

na deathmatchu mam 150fps

Zważaj na słownictwo.