Witam, mam system Win 8.1. Dysk 500 GB. Na D mam 348, a na C - 116 z czego wolnych jest 92,4 GB.
Zauważyłem, że każdego dnia ucieka mi pamięć na dysku C. Kiedyś nie robiło się tak.
Zawsze Cleanerem oczyszczam przed zamknięciem komputera (mam ustawione aby system wyłączał się tak jak w win 7). Co robię na kompie: internet - chrome, gram w asphalt 8 i od pewnego czasu (mniej więcej od pojawienia się tego problemu z uciekaniem miejsca) w Medal of Honor pacific assaulut, Fife 15 demo i Fife 15 pełną wersję.
Z 2 tyg temu miałem 81,7 GB wolnego miejsca na C, potem stopniowo spadało do 79 z kawałkiem. Następnie odinstalowałem Office 2013 profesional wersję próbną, którą miałem zainstalowaną na dysku D. Nie wiem jakim sposobem ale po odinstalowaniu offica na dysku C zrobiło się ponad 88 GB :O wolnego miejsca, oczywiście na D tez się zwolniło (z 2 GB). Potem każdego dnia zmniejszało się o 0,1 - 0,3 GB do ok. 83 - 84 GB, by potem (przedwczoraj) zwolnić miejsce do 92,7 GB! ( nic nie odinstalowywałem ).
Czy ktoś wytłumaczy mi co się dzieje z tą pamięcią na dysku C? Czy to jest jakiś błąd systemu, który źle odczytuje wolne miejsce na dysku?