Trwają prace nad drugim programem z serii Maluch Sim. Gra powstaje niezależnie od Hurtowni PLAY (pracującej nad Maluch Racer 2), a jej demo oraz pierwsze filmiki możecie już ściągnąć. Współautorem cacka jest Mateusz Ryczko, autor pamiętnego i naprawdę udanego Maluch Sim, od której zaczęła się zeszłoroczna mania samochodowa. Nowa wersja przynosi poprawioną grafikę i przyjemniejszy model jazdy. Dostępne demo zawiera cztery pojazdy oraz jedną trasę. Wymaga komputera z procesorem 500 MHz i 128 MB pamięci RAM. Nie obejdzie się też bez kardy wykorzystującej T&L oraz DirectX 9.0c. Jak na razie nie wiadomo, czy gra będzie sprzedawana, czy też rozpowszechniana za darmo (jak część pierwsza)
No fajna gierka sie zapowiada tylko ze ten directX 9 mnie niestety dyskwalifikuje zeby sobie nawet w demko zagrac bo niestety mam slaba karte grafiki
maluch racer to taki badziew a to przypomina mi grę w turej można było importować swoje bryki ale maluch rlz
Zawalista Giera :lol:
Taa super
Te maluszki…
Stare, dawne czasy :lol: :twisted:
Tylko tak sie zastanawiam skoro to Maluch sim 2 to co tu robi
Fiat
Moze to jest Mały fiat:D…gralem w pierwsza czesc gry i nie powiem, jest wypas na maksa…juz ssam demko:P
na polskiej scenie gier wiecej trzeba takich cacek!
Nie chciałem jż zakładać nowego tematu a tu akurat tez o bliskiej grze
Właśnie pokazało sie demo gry MALUCH RACER 2 do pobrania
Bardzo fajna gra Ah te maluszki
Fajowa giera
Może być
Teraz trzeba czekac tylko na pelno wersje gry i ja kupic
Przypomina mi ona London Racers którą lubiełem więc w malucha musze sprubować