Jeśli to nie problem , i będziesz miał odrobine czasu , to naprawde będe ci ogromnie wdzięczny , a mówie po raz kolejny te tapetki z XP to rewelacja
xp zaraz poszukam
danzelmario ta 2 tapetka , co ma 176 KB jest magiczna , o takie coś mi chodzi…
Xiqq to jesli masz takie preferencje to zrobienie ci paczki takich tapet to troche zajmnie jednak.bo tobie chodzi o sama wode?wodospady tez np?
danzelmario by nie robić ot-ów , wszystko co związane z kolorem niebieskim i wodą o może tak to powiem
ja mam 370MB/2627 tapet :mrgreen:
master_zonk6 to wstaw jak jakies fajne
z przyczyn technicznych nie mogę. Używam Opery i Imageshack czy fotosik nie przyjmują ode mnie jakoś zdjęć. Próbowałem wszystkiego. Ps większość to tapetki z babami (nie dla dzieci :lol: )
hehe to wysylaj na PW za pokazaniem ksera dowodu osobitego:P
To już wiesz - dlaczego
Tutaj też lepiej nie próbuj
:evil:
Te tapetki sa zarąbiste :mrgreen: 8)
które? w przygotowaniu są następne
Złączono Posta : 06.09.2006 (Sro) 18:00
przedstawiam tym razem porcję najpiękniejszych krajobrazów na naszym globie,każde zdjęcie jest podpisane miejscem w którym zostało wykonane. zapraszam do ściągania i oceniania.częśc pierwsza wygląda tak:
zdjęćw tej części jest 68, te wstawione tutaj przedstawiają kolejno:
1:“After the Rain, Tremont Area, Great Smoky Mountains National Park, Tennessee”
2:“Blooming Wildflowers and Mount Rainier, Washington”
3:“Falling Water Creek, Pope County, Arkansas.”
do pobrania TUTAJ. w przygotowaniu 2 część kolekcji najpiekniejszych krajobrazów
PS do Xiqq -znajdziesz tu to o co prosiłeś więc ściągnij. mam nadzieję że ci przypadną do gustu.
Tutaj zamieszczam wsyztskie spakowane tapety w stylu Vista i XP, które kiedyś zamieścił danzelmario - skasowali z rapidsare.de, ale one sa tak swietne, że postanowiłem je wrzucić:
http://www.megaupload.com/?d=4BU43XUM
W razie gdyby nie było wolnych slotów polecam RapGet lub GetLink :lol:
sarna które moje tapety usuneli z rapida? wszystkie są przeciez wczoraj je dopiero wstawiłem wiec dopiero po 30 dniach moga skasować.ale dzieki ze sie podobają tapetki. ściągaj wszystkie bo sa naprawde za*** ekhem… zajefajne są
Złączono Posta : 06.09.2006 (Sro) 19:33
koncze wstawianie tapet bo widze małe zainteresowanie jest a kosztuje mnie to sporo pracy!
http://www.megaupload.com/?d=4BU43XUM
A jak z tego “megauploadu” pobiera się?
Złączono Posta : 06.09.2006 (Sro) 20:45
ale tapetki ładne bardzo
kwisnia przeciez zapodałem linka który działa to ode mnie sciągnij ktoś wstawił kilka tapet z mojej kolekcji nie wiadomo po co.
Złączono Posta : 06.09.2006 (Sro) 20:09
Xiqq tak małe bo nikt prawie nie pobiera to nie chce mi sie juz uploadowac:/
wie ktos gdzie mozna pobrac sex tapety
nie nie wie :evil: to nie takie forum!
a co an to moderator?czmu nikt nie reaguje na takie teksty
Złączono Posta : 09.09.2006 (Sob) 18:15
ja tapet mam troche ale o takiej tematyce co widac