zaczęło się od tego, komputer nie chciał się normalnie uruchomić tylko pojawiał się niebieski ekran, który szybko znikał. Powtarzało się to kilka razy, aż komp w końcu odpalił. Jak już się uruchomił pojawiła się okno z tekstem "Wystąpił błąd z aplikacją ALLUpdate.exe i zostanie ona zamknięta.(itd)’’
potem znowu to samo okno tylko z aplikacjami: wuauclt.exe, savedump.exe, services.exe. isess.exe, Generic Host Process for Win 32 Services, itd.
poza tym przestał działać internet, nie mogłem normalnie uruchamiać programów itd
potem komputer nie chciał się normalnie uruchomić i obecnie odpaliłem go w trybie awaryjnym…
Ściągnij sobie Dr. Web CureIt i przeskanuj kompa. A jak nie pójdzie to w trybie awaryjnym. Jak i ten program nie pomoże to nacisnij na pasek Start nacisnij na Uruchom… i wpisz tam Chkdsk i nic nie ruszaj i nie włączaj. To powinno pomóc. Program się sam wyłączy
po restarcie komputera Windows nie chce się uruchomić za względu na brak lub uszkodzenie pliku:
\ WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
przekopiowałem ten plik tak jak nakazywała instrukcja Windowsa, komputer się uruchomił, pojawił się log który po chwili zniknął, a komp się w pewnym sensie zawiesił bo nie mogłem nic uruchomić. Wyłączyłem i po chwili uruchomiłem ponownie komputer i wróciły poprzednie objawy (niebieski ekran z jakimiś napisami i jakiś automatyczny restart)
Znowu musiałem uruchomić komputer w trybie awaryjnym…