Mam malutki problem


(Robzaj73) #1

potrzebuję pomocy !Na służbowym komputerze od jakiegoś czasu po uruchomieniu pojawia się komunikat:

(dodam że drukarka działa bezproblemowo)

Komputer to "cudo" firmy HP ,drukarka HP Deskjet 9800.Odinstalowałem sterownik i ponownie zainstalowałem z firmowego CD-roma lecz niestety problem nie znikł. :frowning: Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to będe DZWIęCZNY :slight_smile: MóJ MAIL: [CIACH]


(Zbych ) #2

Trzeba sciągnąć najnowszy ster dostępny na stronie www HP lub jeżeli ten przybornik do niczego nie jest potrzebny to poszperać w "autostarcie" i usunąć .


(mareksolak) #3

Wejdź do menadżera urządzeń i aktualizuj sterownik > w treatorze , Tak , tylko tym razam > zainstakuj z listy lub lokalizacji > Przeszukaj nośniki wymienne

  • mój tok myślenia jest taki , jeżeli do tej pory działało to ściąganie czegoś nowszego nie ma sensu bo i tak masz stery firmowe , a taka aktualizacja zazwyczaj pomaga

(Kaka') #4

robzaj73

Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu. Proszę więc zapoznać się w pierwszej kolejności z całym regulaminem forum, a następnie używając przycisku zmien.gif

Poza tym, pomagamy sobie na forum - zakrywam adres e-mail.

W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika oraz mogą zostać wyciągnięte surowe konsekwencje.

Proszę nie bawić się w moderatora. Za kolejne tego typu posty mogą zostać wyciągnięte surowe konsekwencje.

tubisiontko , Twój post jest niezrozumiały, dlatego leci do kosza.