Mam problem. Nie wiem co sie dzieje. Właczam komputer i włacze co kolwiek np. gg i pisze wiadomosci a po chwili restatuje sie. Temperatura procka 55stopni. Duron 1300+ na asrocku. Zasilacz 350Wat Obudowa Fine II 3 twarde dyski. Zdjałem obudowe mam w środku dwa wiatraki. Jeszcze w domu przeciąg zrobiłem żeby dobrze chłodziło. I dalej restart. Co sie dzieje?? Drugi komputer wczoraj inny podłaczyłem Celeron 2.66 i też na asrocku. Zasilacz 300wat jeden dysk i bez obudowy i też jak właczyłem jakąs aplikacje to restart był. Z listwy wyciagnałem i wsadziłem do kontaktu przewód i to samo. Co to moze być?
Napisz,co to za komunikat,jeśli masz XP i bez zabezpieczeń podłączyłeś go do netu możesz miec Blastera,albo Sassera,czy to komunikat “wystąpiło zdalne wywołanie procedur RPC za chwilę system zostanie zamknięty”,jeśli tak,to jest to Blaster albo Sasser,i musisz go usunąc darmowymi szczepionkamii
PO przetestowaniu Kompa jednego wyszło że to sterownik od Karty graficznej. Gigacube Radeon DDR 128MB Od instalowałem sterownik i sie nie wiesza komputer. Jest winXp wiec widzi dobrze karte graficzna. Ale jak tylko zaistaluje orginalne sterowniki jakie dostałem od karty graficznej to restartuje sie komputer jak uruchamiam aplikacje. A drugi komputer jest w fazie testowania i jeszcze nie udało mi sie znaleźć problemu. Jeden komputer naprawiony. Dzieki za odpowiedzi i pomoc.