Mam problem z Gadu-gadu

wlasnie dlatego za wszelka cene! !!

A jaką masz wersje GG?? Jakieś dodatki typu Power GG?? :? :?

mam wersje 6.0 (tam nejnowsza z strony producenta) a mialem power gg ale go usunelem i nadal ma problem z gg

Chodziło mi raczej o bulid ???.

Wziołeś to pod uwagę ??

o jaki ci chodzilo bulid???

juz porubowalem!! a co do straszej wersi nie laczy sie wogule z serwerem

GG ma takie wersje np. Gadu-Gadu 6.0 build 135 lub 132 :?

Jak się nie łączy z serwerem to Windows Update. Ja tak miałem po poprawkach zadziałała. :smiley:

Sprytnie…masz juz 16 na liczniku:P…ale mniejsza, nadal masz ten problem czy nie?

Nie zabieraj mi avatarka !!

Wiesz Shark był pierwszy takze powinienes mu ustapić :twisted:

ty a skad mam wiedziec! !!

hmm…prubowales zainstalowac starsza wersje gg??..albo przeinstalowac obecna…albo poszukac czegos na google? :wink:

A czytałeś topic. Było już. :smiley: :smiley:

Najlepszym wyjsciem jest przezucenie sie na tlen:D…jest ona bardziej niezawwodny niz gg a obsluga jest latwa…program jest przejzysty a wiec nie powinenes nie miec problemow(sam uzywam i nie arzekam)A jesli chcesz miec gg to spruboj ze starsza wersja…narqa

Sorry za te bledy w “cytuj”:stuck_out_tongue: Lazikar, nie musisz tak zaraz wytykac;) mi tam na postach nie zalezy,tylko zapytalem czy juz tego prubowal;)

zainstalowalem starsza wersie!! pomogla mi tylko na tyle ze nie pokazuje sie juz Error 7 ale teraz status jest moj nie dostepny@ !!

Ciezko bedzie…zrob to zrobilby prawie kazdy- zainstaluj tlen;)

wiem ze moge zainstlowac tle i inne programy!! ale tam nie dodatkow taj jak power gg (chodzi mi o w wtyczke ignorad)

witam! mam to samo z GG…:slight_smile:

po “walce” z instalacją…(udało się) mam “status niedostepny”…

Jak dobrze poszukasz to i taką wtyczke znajdziesz;), a jak chcesz to pomoge;)