jak bys mog to byl bym ci z gory wdzieczny
Oj ale się mylisz. Wprost przeciwnie do Tlena jest bardzo dużo dodatków.
Więc prosze:Wtyczki ; Użytki ; Dzwięki ; Style rozmowy ; Emotikony
Wszystko na Wiadomości Info
Widze ze Lazikar mnie wyreczyl;) THX
i tak!
Nie wiem czy format pomoze, ale jak chcesz to pruboj;)powodzenia
Format pomoze napewno, ale nie radzilbym go robic przez smieszny komunikator. mialem ten sam problem, po pewnym czsie bylem zmuszony do sformatowania dysku ale nie przez gg. Po formatowaniu pomoglo Nie wiem dlaczego wszyscy radzą ten Tlen. Jak ktos sie przyzwyczail do gg to woli GG!! Sproboj wywalic cale gg, zachowaac liste kontaktow i wywalic wszystko z gg i zaisntalowac na nowo najnowaszą wersje http://www.gadu-gadu.webpl.org/php/down … sublevel=2
juz usuwalem wszysko z gg!! instalowalem naj nowsze wersjie i te nej starsze!! i nic
EJ POMUSZCIE MI ROBILEM JUZ WSZYSKO I NIC!
A caps to się sam przykleił do obudowy ?? Nie krzycz jak ktos bedzie znał odpowiedź to Ci jej udzieli. I żadne monity z Twojej strony na pewno tego nie przyśpieszą.
wiez co pocaluj mnie gdzies
“Wiez” sie sam :!: :twisted:
Chyba kolejny ban sie szykuje…
Przykro mi się robi jak to czytam. :evil: Odzywka na poziomie a niech to… :evil:
Panie Pradal pozwolę sobie na udzielenie publicznego ostrzeżenia :evil: :evil: :evil: . Jeżeli to nie pomoże niestety będę musiał skorzystać z porad udzielonych przez innych userów forum
Picasso jak narazie także nie ma na to lekarstwa.
Update:
No stało się albo koniec problemów albo nastepne się zaczną.
Nowa wersja Gadu-Gadu 6.0.143.
tylko ciekwy jestem od czego zalezy te blad!! zrobilem formata!! zainstalowalem gg!! i teraz wszysko jest ok!! ciekaw na jak dlugo
No ciekawe. Pewno dopuki nie zaktualizujesz GG.
hmmmm kurde dzis moja zona!! nie zaktulizowala!! bo nie wiedzial co to jest!! a ja ja za to ■■■■…!
Przeprosić musisz.
Hmmmm panie Pradal może mało słowo przepraszam ???
Wot kultura nie to jak najpierw nawywijać a potem udawać że nic się nie stało i jest wszystko OK :oops: :oops: :oops: