elo, mam problem. podczas tworzenia kolejnej grafiki w adobe ps cs2, chcilalem zrobic napis… i tu pojawia sie problem, bo warstwy powstaja, ale liter nie widac… o.O nie jestem poczatkujacy, i probowalem cos z tym zrobic ale nic nie pomaga… widac podpis pod warstwa ale liter na rysunku nie… prosze o pomoc. z gory dziekuje
Podpis pod warstwą tzn.? Może masz ustawione krycie na 0% i dlatego tak jest albo wypełnienie przeźroczyste. Może zarzuć zrzut to się okaże co i jak.
krycie jest normalnie… chodzi podpis pod warstwa, znaczy ze jak tworzysz nowa warstwe tekstowa, to tekst ktory w niej piszesz, jest pod warstwa w oknie warstw, kumasz?
Złączono Posta : 29.07.2007 (Nie) 10:33
ps. screen shot tu nic nie da…
Proszę zapoznać się z treścią poniższych tematów i zmienić tytuł swojego tematu na konkretny, mówiący o problemie.
W tym celu proszę użyć przycisku
Zrzut ekranu czasem więcej da niż sobie to możesz wyobrazić, ciężko go wrzucić?
sprawdzałeś tryby kolorów, dpi, poprawność fontów w innych programach, rozmiar?
sprawdzalem wszystko oprocz dpi bo nie wiem co to jest… mozesz mi wytlumaczyc?
pierwsza myśl jaka przychodzi mi do głowy to błędy które samemu czasem popełniam: pisanie tekstu takim samym kolorem jak kolor tła pod napisem, ewentualnie umieszczenie warstwy z napisem pod warstwą z tłem
naprawilem dziekuje wszystkim za chec pomocy, okazalo sie ze napis robilem juz nieistniejaca czcionka, ktora usunalem
dzieki wszystkim